Astrofon21

RAK-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

U znaku RAKA, je PROPUS na 0 stepenu prirode Venera – Merkur, koji donosi sve uspehe u muzici i umetnosti; TEJAT na 3 stepenu jako dobrog upliva, takođe, sa dodatkom glume; DIRAH na 5 stepenu donosi moć i protekcije, kao i dobro imovinsko stanje, ali i ekstreman tvrdičluk; ALHENA na 8 stepenu, takođe, posebno sa Suncem i Mesecom, ali donosi i povrede donjih delova nogu; SIRIUS, na 13 sada moguće već i na 14 stepenu, plamteće oči Oriona, najsvetlija zvezda neba, prirode Jupiter – Mars, donosi isključivo uspehe, osim ako se tu ne nalazi podznak ili Mars, kada već zna biti neugodan, ali svakako donosi veliku čast. CANOPUS na 14 stepenu prirode Jupiter – Saturn, donosi putovanja, i naglašava dar za matematiku i ćutljivost. Tesla je ovde imao Veneru. WASAT i PROPUS na 18 stepenu prirode Saturna, donosi nevolje u mladosti i težak karakter, ali podržava trgovinu, posebno hemikalijama. Na ovom se stepenu desila egzaktna konjukcija Mesec – Saturn, kada je bačena bomba na Hirošimu 06. 08. 1945, u 08:16 sati. Vladimir Putin na ovom stepenu ima Uran. CASTOR, na 19 stepenu, dvojna zvezda prirode Merkura donosi uspeh u politici i vlasti, osim ako je lični horoskop loš, jer tada donosi loše posledice. Ovde važi poslovica “ko se mača lati, od mača i gine”, ali spomenuću da je Mikelanđelo ovde imao Saturn, a Merlin Monro podznak.
POLUX na 22 stepenu prirode Marsa naglašava dar govora i donosi bogatstvo, koje se ne retko i izgubi. Ovaj stepen imao je, naglašen Uranom, Leonardo da Vinči. PROCYON na 25 stepenu, je dobrog upliva i ima upliv sličan Suncu. Donosi ekscentrizam i ekstremizam, kao i uspon ekstremnom brzinom. Gandi je imao Uran na ovoj zvezdi, a Aleksandar Makedonski Merkur.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK