Astrofon21

Quaoar ~ Bog koji kreira

Quaoar je bog indijanskog plemena Tongva, koje je tokom 17. veka živelo u predelu Kalifornije, na teritoriji današnjeg Los Anđelesa. Prema drevnoj legendi, Quaoar je Bog koji pleše, i plešući stvara jedan potpuno novi svet. Nakon kreiranja, on odlazi dalje – to je mitološki deo danas poznat.
Kako je Uran viša oktava Merkura, Neptun viša oktava Venere, Pluton viša oktrava Marsa, u prirodnom rasporedu Quaoar bi mogao biti prirodni, viši stadijum Jupitera. Ideja da je novi Jupiter – novi svet, otkriven stoji iza ovoga. Može postojati samo ideja o nekoj pozitivnoj konotaciji koju bi on mogao nositi, jer je dobro poznato da su transcendenti, u osnovi, malefični za prosečnog čoveka, osim ako ih koristi na nadprosečan način. Ako je pretpostavka njegova Jupiterijanska priroda, on je stvaralac iza sfere onoga što će sada izgledati kao kraj života u simbolici Plutona. U toj pretpostavci, da je konačan zaključak na osnovu mitološke priče, potrebno je i u horoskopu otkrića Quaoara proveriti kakav upliv on nosi. Da li zaista nosi svest nakon samog razaranja? Iza sfere Marsa, a njegova je viša oktava Pluton, ne nalaze se odmah Jupiter i Saturn, već postoji čitavo polje asteroida – razorena planeta Fajtont, koja deli sferu od Marsa do Jupitera. Tu je i, jedno vrlo realno polje koje postoji iza sfere Plutona, takođe, oblak asteroida – Kvipiderov pojas, koji može biti viša oktava oblaka asteroida iza Marsa.

Da li je Quaoar predstavnik onoga što je na višem nivou, u ciklusu iza Marsa, ili je direktno viša oktava Jupitera? Danas, 4 godine nakon što je otkriven Quaoar, evidentno je da su otkrivena još 2 nebeska tela, među kojima je i Sedna, što ponovo liči na polje asteroida koje se otkriva jedno za drugim, u ovom pojasu. Sasvim je moguće da se iza ovog polja, može postojati nešto veoma veliko što bi bilo na nivou Jupitera – koji se odlikuje po svojoj veličini, on je poput džina od planete u odnosu na ostale. Ono što karakteriše Jupitera je da je on zaista ogroman. Quaoar je najmanji od svih otkrivenih tela i mnogo je bliže nivou veličine Ceres, nego nivoa veličine jedne od planeta.

Položaj Quaoara u natalnom horoskopu će opisati koliko čovek zaista veruje u svemir «iza», u život posle smrti ili vaskrsnuća, nakon svih događaja Plutonijanskog tipa. Ukoliko je lepo integrisan u ličnom horoskopu, govori o potrebi da se stvori kakav novi svet, da se nakon značajnih promena započne nov život koji će biti sretniji od prethodnog.

Quaoar, sam po sebi i povoljno aspektiran, bi mogao bi imati jaku prirodu Plutona i Jupitera, pa samim tim pruža dobru mogućnost za sticanje bogatstva. Ako u zemlji kojom Pluton vlada, i podzemnim svetom, ako u toj dubini imamo svet bogatstva, Jupitera, onda je Quaoar upravo jako izražen – ali samo ukoliko ima dobru povezanost sa ove dve planete, dobru aspekturu. On u suštini govori o stvarima koje su nam u budućnosti, iako one mogu ličiti na ono što je iza nas, mogu imati vezu sa tim.

Kada Quaoar nije aspektovan neće imati veliku ulogu, jer ne postoji kod svih ljudi jednaka potreba da se razmišlja o jakim promenama. Njegov upliv je neizražen, on tada nema jaku priču, definiciju.

Interesantno je pogledati kada je u tranzitu dotakao lične planete u natalnom horoskopu, kakve je promene tada doneo u životu natusa.

Veoma je značajan u karmičkoj astrologiji gde može govoriti o tome – šta nas čeka sa one strane, šta ćemo biti, šta nas obavezuje, i koji su aspekti pred nama. On je visoko energetski potencijal u svakom pojedincu, tačka kroz koju vidite svet iza smrti. Može doneti i smrt samu, ukoliko nedostaje sretna priča sa njim, ali generalno on daje samo opis sveta sa one strane.

Njegov upliv će biti interesantan za istraživanje u godinama koje slede, jer je on prvi otkriven u redu planetoida nakon Plutona, i opisuje događaje stvaranja nakon najavljene kataklizme.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM