Astrofon21

Putovanje u uspravnom položaju-Tarot karta za 06.mart

Ova karta simbolizira putovanje, razmišljanje o putovanju, osobu koja živi negdje u nekoj drugoj zemlji, stranca, strane kulture/jezike/osobe, odmor, novo poznanstvo, život u stranoj zemlji. Danas je povoljan dan za putovanja općenito, dobar je dan da se odmaknemo od svoje uobičajene rutine i isprobamo nešto novo – egzotično. Moguće je da ćete danas razmišljati o korjenitoj promjeni u svom životu. Moguće da ćete danas razmišljati o nekom putovanju ili kako Vam je potreban odmor i da se maknete od svoje svakodnevice koja Vas je počela umarati. U svakom slučaju isprobajte nešto novo, probudite pozitivnu energiju u sebi promjenom lokacije. Ako planirate otići u neki određeni grad/državu danas bi Vam mogla pasti na pamet dobra ideja, pametno rješenje s kojim ćete biti vrlo zadovoljni jer ćete brže postići što ste zamislili. Moguće je i da danas dobijete dobar savjet od osobe koja je stranac ili živi u drugom gradu/državi. Povoljan je dan za istraživanja vezana za druge gradove/države, strane jezike i kulture. Dobar je dan za razmišljanje o pokretanju posla koji će na neki način biti vezan za stranu zemlju npr. suradnja sa strancima, stranim tvrtkama ili poslovna suradnja sa strancem, česta poslovna putovanja u drugi grad/državu, kontakt preko Interneta sa stranim državama. Novac danas dolazi na neki način iz inozemstva, dobar je dan za zaradu preko Interneta. Ako razmišljate o kupovini prijevoznog sredstva danas je dobar dan za donošenje odluke. Povoljan je dan za učenje stranih jezika ili za donošenje odluke o upisivanju satova iz područja stranih jezika. Ako imate problem sa zdravljem razmislite da li bi Vam možda više pomogao savjet stranog stručnjaka ili odlazak u drugi grad/državu na liječenje. Što se ljubavi tiče moguće je danas upoznati nekoga tko je stranac- druge nacionalnosti ili vjere ili osobu koja ima na neki način čest kontakt sa inozemstvom. Ljubavna dopisivanja na daljinu su naglašena, lijepe ljubavne vijesti putem mobitela/Interneta/pošte su moguće. Moguće je da maštate o putovanju ili o nekoj osobi koja živi negdje u nekoj drugoj zemlji ili bi trebalo nekud otputovati da se s njom susretnete.Ako danas tražite odgovore vezane za život u drugim zemljama pratite sinkronicitete/znakove na putu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK