Astrofon21

Pun Mesec VAGA/OVAN-Kako će PUN MESEC na osi 29° Vaga/Ovan uticati na vas?

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na finalnim stepenima zodijačkih znakova Vage i Ovna. Stišavajući energiju koja unosi promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
Ova Aprilska lunarna eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred.
Ne odlažite promene jer se snažna prilika poput ove neće ponoviti u narednih 17 godina.

Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom promenljivom znaku ukazuje na oslobadjanje od discplinovanih stanja koji održavaju svest, ali i na izvesnu spremnost za promene.

Pun Mesec u kardinalnom znaku VAGE odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Ekspanzivni Jupiter u Strelcu podržava trigonom poziciju Sunca i donosi talas otvorenosti za nove planove. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora ili veću kupovinu, dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 29° znaka Vage ili Ovna (i sekundarno drugih KARDINALNIH znakova Rak i Jarac), a posebno ukoliko se konjukciji sa 29° nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 29° zodijačkih znakova Vage i Ovna), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Ovna gde je Sunce u znaku egzaltacije, nije više deo jednačine. Ipak, kako je Mesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Vaga da ima zdrav osećaj za odnose, sa kvalitetom Ovna za akciju.

PRIMARNO PUN MESEC 29° VAGA Gavran na kamenu. Čovek spava na gomili odeće. Prekriven je lešinarima, sa jedne strane je zmija spremna da ga ugrize, a sa druge se prikrada leopard.

SUNCE 29° OVAN Čovek gura kolica puna zemlje preko doline. Čovek opremljen za borbu, sedi na konju i gleda kako Mesec zalazi.

ASC Karte PUNOG Meseca na 18° LAVA Zvezda okružena sa puno prstenova. Čovek trči uz jak vetar. Delovi odeće u krpama odleću iza njega.

Ic 8° ŠKORPIONA Klip kukuruza. Gnezdo puno malih, goluždravih ptica, je na zemlji.
Mc 8° BIKA Mlad mesec na vrlo tamnom nebu. Krupan čovek šeta među golubovima, koji kljucaju oko njegovih nogu.

Vladari Ic/Mc MARS 12° BLIZANACA i VENERA 28° RIBA
*Vladari opozicije Mesec/Sunce su VENERA 28° RIBA i MARS 12° BLIZANACA
MARS 18° BLIZANACA Prazan prostor. Utučena žena prekriva gole grudi pramenovima svoje kose.
Venera 28° RIBE Starinski sat. Čovek na splavu, pluta na otvorenom moru.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM