Astrofon21

PUN MESEC uvek naglašava segment života gde suprotstavljene energije moraju biti uravnotežene i integrisane!

Pun Mesec na osi 18° VAGA/OVAN aktivira isceljujuće frekvencije, one koje mogu aktivirati prevazilaženje oštećenja, rane koje su aktivirane kako bismo ih energetski eliminisali danas. Ovaj proces isceljivanja neophodan je kako biste se pripremili za narednu fazu Mladog Meseca (26.04.) bez straha od napuštanja svega što ste prerasli.
Pun Mesec u znaku Vage je samo nežni podsetnik za osluškivanje vašeg Srčanog energetskog Centra. Naravno, može se raditi o ljubavi prema članovima porodice, prema voljenoj osobi ili prijateljima, međutim, ispod svih tih slojeva skrivena je ljubav prema sebi.

PUN MESEC uvek naglašava segment života gde suprotstavljene energije moraju biti uravnotežene i integrisane. Ovo se posebno odnosi na Pun Mesec u Vagi, u znaku u kom su ravnoteža i harmonija mnogo značajniji od estetskih ideala, tačnije oni su od suštinskog značaja za ličnu emocionalnu sigurnost i dobrobit.
Iznad svega, Vaga nagrađuje pravičnost i jednakost u odnosima. Stoga i pod ovom lunarnom opozicijom sa Suncem postajemo posebno osetljivi na situacije u kojima ove vrednosti izgleda da nedostaju. Ipak, sa Suncem u zodijačkom znaku Ovna možda ćemo više biti misliti o aktuelnom fokusu na lične interese, nego što bismo tragali za ravnotežom. Iako bi se neki od nas verovatno mogli ponašati na malo sebičniji način, važno je imati na umu da nećemo biti jedini pod uticajem ovih izbora koji donosimo danas i sutra.
Bez obzira na dileme sa kojima se susrećemo neophodno je da razmotrimo svaki dostupan ugao osmatranja i razumevanja pre nego što preduzmemo bilo kakvu akciju.
Lunarna inkonjunkcija sa Neptunom u Ribama dodatno će uneti brige i sklonost drugih da utiču na naše lične interese, pa postaje još teže odupreti se pokušajima manipulacije.

Sreom vladar Punog Meseca je Venera na Blizanačkom stepenu zodijačkog znaka Blizanaca, koja je u trigonu sa dispozirttorom Sunca Marsom na 5° Vodolije, te postoji neka vrsta lakoće u komunikaciji koja će omogućiti da na pristupačan način ukažemo na značaj rešavanja tema koje nas razdvajaju, umesto da opozitnu stranu preplavimo svojim emocionalnim doživljajem koji bi mogao voditi u sukob. Zodijački znak Vage nas usmerava na značaj prihvatanja paradoksa i zadržavanja prostora za naizgled kontradiktorne ideje, što je lakše učiniti kada svoj mentalni stav negujemo u lakoći i jednostavnosti komunikacije. Umesto da zahtevamo aktivne odgovore, možemo uživati zabavljajući se pitanjima. Obzirom da je Mars u vazdušnom znaku Vodolije usmerava našu energiju i snagu ka ciljevima koji se uklapaju sa vrednostima mira i pravde koje zahteva zodijački znak Vage.
Samo inicijalno, uz intenzivan kvadrat Marsa u Vodoliji i Urana u Biku pojaviće se određeni otpor da savladamo nagomilanu frustraciju i ako je jasno da trenutno stanje nije korektno jedina stvar koja smeta je to što je već poznata od ranije, ali otpustite ranija neadektvatna rešenja i pristupite alternativnom ponašanju.
SAMO PROMENA MOŽE DONETI REZULTATE.

Osmotrite nepoznatu zagonetku iz ugla zanimljivog i uzbudljivog umesto očekivanog brzog rešavanja, umesto zastrašujućeg pogleda na vreme koje provodimo posvećeni rešavanju.

Ovaj Pun Mesec takođe nosi u sebi i sekstil Merkura u Ribama i Jupitera/Plutona u Jarcu. Zapravo Jupiter i Pluton su upravo započeli prvu od tri konjunkcije koje slede tokom 2020., a njihov sekstilni aspekt sa Merkurom daje nam sada prvu u nizu prilika da “povežemo tačke” između ideja i realizacije, reči koje izgovaramo i transformacija koje se odvijaju u našim životima. Kako na ličnom tako i na kolektivnom planu naša moć da oblikujemo stvarnost je upravo sada veća nego što smo verovali. Znajući to, možemo koristiti ovaj lajtmotiv STVARANJA na načine koji poštuju našu međusobnu povezanost i imaju za cilj da svet – ili barem naš mali kutak – učinimo lepšim, mirnijim i harmoničnijim mestom za život.

PUN MESEC na osi 18° Vaga/Ovan donosi predivna povezivanja sa onim delom vas koji u sebi sadrži čisti izraz ljubavi i autentičnosti.

Sve niti kojima smo vezani za ljude ili situacije koje su štetne ili ograničavajuće po nas na bilo koji način, biće prekinute i bićemo slobodni da se udaljimo podržani emocijama saosećanja, opraštanja i mira u duši.

Prisutna je potreba da se uklonimo iz okruženja koje prouzrokuje nesklad u odnosima, agresiju, kontrolišuće i manipulativne, osudjujuće forme ponašanja. Zapravo sve što utiče na dinamiku u odnosima, poslovne potencijale, odnos prema navikama koje su bazične za kreiranje zdravog životnog stila. Tokom energetske transformacije i putovanja kroz energetski portal osećaćemo se obaveznim da procenimo i razmišljamo o svim iskustvima kroz koje smo prošli tokom poslednjih deset godina. Proteklih nedelja takođe smo mogli primetiti da ponavljamo odredjene obrasce iznova i iznova, i privlačimo iste lekcije za koje smo mislili da su davno prevazidjene. Dobijaćemo brojne uvide i značajne aha-trenutke uz osećanja melanholije, i emocije zbog kojih se vraćamo i ponovo proživljavamo određene periode iz poslednje decenije koji su nam izazvali konfuziju, nemir i bol.

Glavni razlog za to je činjenica da isceljivanje, zaključivanja i zatvaranja uvek stižu na samom kraju dugih energetskih ciklusa, kada je našim potisnutim emocijama i osećajima dat siguran prostor da se ponovo aktiviraju, dobiju potvrdu i dozvolu da kreću dalje. Bitno je da pre nego što započnemo novi ciklus razrešimo stare zadatke i odnose.

Najbolji načini za oslobađanje zaostalih energija i stvaranje prostora za nova iskustva i mogućnosti koje nam dolaze su čišćenje životnog prostora
koje je sigurno najmoćniji način da pokrenete energetske tokove koji pomaže da budemo mirni i čisti.
Najlakši i najlekovitiji način napuštanja prošlosti je proces opraštanja. To znači da se opraštamo zajedno sa svima drugima koji su nam možda izazvali nemir.
Kad god se zadržavamo na ljutnji, ostajemo energetski povezani sa osobom sa kojom je susret povezan. Puštajući bilo kakve negativne emocije, isto tako odvezujemo čvor koji nas je podsvesno držao kao taoce.
Kada opraštamo, mi se definitivno oslobađamo i otpuštamo.
Odvojite malo vremena u jutarnjim časovima, posvetite se makar na kratko dovršavanju svih započetih projekata, svega što ste odugovlačili u proteklih 14 dana. Biće potrebno samo malo dobre volje da kreiramo plan sa realnim rokovima, i malo više discipline.

Prepustite Univerzumu sve svoje strahove, zamerke, sumnje, vezanosti za ishode, uočavanje pogrešnih tokova i grešaka. Da li ste budniji, svesniji, otvoreniji, odgovorniji i autentičniji nego ikada ranije?

Ništa nije slučajnost, sve što se dešava sa razlogom, svaka osoba sa kojom imamo vezu i svaki osećaj se javlja iz božanskog razloga.
Danas ulazimo u fazu čišćenja, eliminacije pred novi ciklus stvaranja (Mlad Mesec 23.04. 04:26).
U narednih 10 dana je ključna eliminaciji nepotrebnog, disfunkcionalnog i prevazidjenog.
Imajte vere u ovaj vremenski prolaz, jer su blagoslovi rasta definitivno na našem putu.

Biće neophodno da pristupate smireno i postojano aktuelnim dnevnim dogadjajima. Moguće teškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim polom i autoritetima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti centralne teme.
Neophodan je makar kratak predh, stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte da bolje razumete stanovišta osobe sa kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njene adute pre nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt sa ličnim emocijama, impulsi se mogu menjati u zavisnosti od aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasudjivanje.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja.
U znaku Vage Pun Mesec jača tendenciju da se dostigne maksimalno stanje korektnosti u odnosima, uspostavljanja stanja balansa, a kako svaka promena zahteva otvorenost za promene, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju potrebe za aktivnom pristupanju ciljevima, sa diplomatskim pristupom odnosima koje su uslov za realizaciju planiranih aktivnosti.
Tokom ove faze smo u mogućnosti da pružimo kvalitet tek uspostavljenim tokovima, i poželjno je pokazati upornost kako bismo to ostvarili. Tipična harmonizujuća karakteristika Vage kreira prostor za nove odnose i zajedničke ciljeve.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci OVNA i VAGE ukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim ciljevima.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 18° primarno KARDINALNIH znakova OVAN, Rak, VAGA, Jarac, koji su aktivirani Lunacijom tj. aprilskom fazom Punog Meseca, i sekundarno 4° vodenih znakova, Raka, Škorpiona i Riba, tj ukoliko se na naznačenim stepenima nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose vašeg ličnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova faza PUNOG MESECA može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu koji će se odvijati tokom narednih 6 meseci.

KAKO definisati efekte Punog Meseca u ličnom horoskopu?
PRIMARNO lunarna opozicija sa Suncem će aktivirati promene kod pripadnika grupe KARDINALNIH zodijačkih znakova:

Podznak OVAN
Ovde se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Ovo faza Punog Meseca stimuliše promenu ličnosti, izgleda i ličnog odnosa prema sebi. Važan je orbis sa tačkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promene ličnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

Podznak RAK
Događaji u vašem domu su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu porodicu, vaše okruženje, vaše nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditeljima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili deca odlaze od roditelja, može označiti i vreme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulisana je potreba za balansom između karijere i porodice. Pun Mesec u IV kući može da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Podznak VAGA
Sa Lunarnom opozicijom sa Suncem u VII kući stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vreme počinju ili završavaju.

Podznak JARAC
Aktivira teme statusa, vaš imidž, karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može da izazove događaje sa istopolnim roditeljem, potencijalna promena životnog poziva ili napredovanje na poslovnoj lestvici. Eliminisanje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob sa nadređenima.

Sekundarno PUN MESEC donosi aktivaciju za…

Podznak RIBE
Pomračenje Sunca u drugoj kući stimuliše naše vrednosti, finansije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osećaj sigurnosti. Za vreme pomračenja Meseca u drugoj kući već realizujete vaše namere i iznova postavljate vrednosti u ličnom životu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak VODOLIJA
Pomračenje Sunca u trećoj kući stimuliše čovekove intelektualne potrebe, vaše povezivanje sa drugima, komunikaciju, učenje, studije, saobraćaj, rodbinu i kraća putovanja.

Podznak STRELAC
Peta kuća je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih ličnih kreacija od umetničkih dela, knjiga i muzike. Završavate kreativne projekte, rešavate stvari sa decom. To je ujedno i odlično vreme za začeće. VREME je za novi početak. Prijateljski odnos može da pređe u ljubavni odnos.

Podznak ŠKORPION
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak DEVICA
Odlično vreme za promene na području finansija i investicija. Može se pojaviti i nasleđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak LAV
Putovanja u inostranstvo, novi duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje ili samo putovanje.

Podznak BLIZANCI
Pridružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak BIK
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše. Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, i u tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili rešavanje nedovršenih poslova.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK