Astrofon21

Pun Mesec-uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo….

Lav/Vodolija se odvija lunarna eklipsa – Pun Mesec u znaku Vodolije. Ova lunarna eklipsa primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje principa koji održavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu koje ima primarnu tendenciju da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi, a nasuprot tome Mesec u Vodoliji uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Uran u kardinalnom znaku Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.
Biće neophodno da unesete ravnotežu individualnim pristupom aktuelnim dnevnim dogadjajima. Moguće su teškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim polom, a moguće i sa autoritetima i roditeljima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti centralne teme. Vitalnost je slaba stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte da bolje razumete stanovišta osobe sa kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njene adute pre nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt sa ličnim emocijama, impulsi se mogu menjati u zavisnosti od aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasudjivanje.

Kada je Mesec u znaku Vodolije primarne teme su logika i povlačenje u sebe. “Ljudi imaju osećaj da su “pokidani” izmedju želje da budu racionalni, bez obaveze, i žudnje za strasnom igrom i avanturom. Ključ je, kao i uvek, u pronalaženju odgovarajućeg balansa. Odlično rešenje je pružiti sebi po malo od svega. Uživajte u svojim emocijama i dozvolite sebi da se zabavite, ali ukoliko dogadjaji postanu isuviše intenzivni, odstupite i iskoristite neko vreme da uočite pozadinu svega. Tako nećete izgubiti postignutu ravnotežu.

Vodolija je snažnog humanog karaktera zato nemojte biti iznenadjeni ako osetite potrebu da se više nego obično družite sa prijateljima. Pod uticajem Meseca u Vodoliji prisutan je i snažan nagon da budete od pomoći drugima.
Ovo je idealan period za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla reči “igra”. Uradite nešto novo, zabavno i kreativno.
Više od svega ovaj Pun Mesec podseća ko smo i koja je svrha našeg postojanja. Kao što je rekao Karl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je reč o povratku u stanje haosa, a ne o istinskoj slobodi da svako od nas samostalno kreira sopstveni životni stil.”

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodolije, Pun Mesec jača tendenciju da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti – osmatranje sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više deo aktuelne jednačine. Ipak, kako je Pun Mesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Lav da ima zdrav osećaj za prihvatanje sebe, sa kvalitetom Vodolije za transpersonalizaciju.

U idealnom slučaju tokom ove lunarne faze pronaći ćemo balans izmedju orijentacije isključivo na sebe i povezanosti sa drugima, a to će nam olakšati pridruživanje Merkura konjunkciji Sunca i Venere, koje pomaže da se aktivira um i olakša komunikacija.

Ova lunarna eklipsa aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u fiksnom vazdušnom znaku Vodolije ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje principa koji održavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu aktivira teme primarne tendencije da se ustanove zakoni, principi i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi, dok u opozitnoj zodijačkoj tački Mesec u Vodoliji uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Uran u fiksnom zemljanom znaku Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za stabilizacijom.

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i snažne volje, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodolije koja seže ka eksperimentisanju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razrešili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspiriše promene na nivoima koji nisu lični, koji će nam pomoći da jasnije razumemo našu ulogu u kosmičkoj celini. Kroz moderniji pristup koji daruje pun Mesec u Vodoliji se oslobodimo stagnacije i predsrasuda koje nas zadržavaju, i posegnimo za jedinstvenim razrešenjem kroz koje svako od nas može uz razumevanje bliskih pronaći sopstveno zadovoljstvo.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodolija) ukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.
Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 4° znaka primarno znakova LAVA ili VODOLIJE koji su aktivirani ovom lunarnom eklipsom, i sekundarno Škorpiona, Bika, a posebno ukoliko se u neposrednoj blizini 4° LAVA ili VODOLIJE (konjunkciji) nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunarna eklipsa može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu koji će se odvijati tokom narednih 6 meseci.

SABIJSKI SIMBOLI aktivirani Lunarnom eklipsom
~ Asc karte pomračenja 1° Ovna
Čovek u vrlo mračnoj sobi,sedi za stolom,sa knjigama,papirima i instrumentima koji su mu isporučeni pomešani; Čovek naoružan kopljem i mačem,spreman za borbu i uveren u pobedu. Na glavi ima zlatnu kacigu
~ Vladar Asc eklipse je Rx Mars 3° Vodolije
Slovo T; Oficir obučen kao kineski mandarin, u odeći koja ima ljubičastu, zlatnu i plavu boju.
~ Sunce 4° Lava
Kovačnica pod zemljom. Muškarci rade gotovo goli usled velike vreline; Zmija obmotana oko drveta, uzdigute glave, spremna da napadne
~ Mesec 4° Vodolije
Trešnjino drvo u procvatu; Naga žena gleda svoj odraz na površini jezera
~ Dispozitor Meseca Uran° 2 Bika
Žena bere grožđe,kojim je napunila mnoge korpe; Dupli krst : dve linije paralelne jedna drugoj,kako vertikalno tako i horizontalno

Lajtmotivi za Pun Mesec u znaku VODOLIJE
~ uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana oopozicija Mesec/Sunce)
~ uočite gde ste zavisni i tragajte za načinom da se uzdate u sebe, da stvorite nezavisnost (natalna kuća čiji vrh je u zodijačkom znnaku Raka)
~ okrenite se prijateljima koji će pomoći da ponovo otkrijete svoju moć, i koji vas neće podržati u prepuštanju obezvoljenosti (XI kuća karte lunarne eklipse)
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome što želite da postanete

KAKO definisati pomračenje u ličnom horoskopu?
PRIMARNO eklipsa će aktivirati promene kod pripadnika FIKSNE grupe zodijačkih znakova:

Podznak VODOLIJE
Ovde se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Pomračenje Sunca na Ascendentu stimuliše promenu ličnosti, izgleda i svega vezanog za prvu kuću. Važan je orbis sa tačkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promene ličnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

Podznak ŠKORPION
Događaji u ovoj kući su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu porodicu, vaše okruženje, vaše nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditejima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili deca odlaze od roditelja, može označiti i vreme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulisana je potreba za balansom između karijere i porodice. Pun Mesec u IV kući može da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Podznak LAV
Sa pomračenjem Sunca u VII kući stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vreme počinju ili završavaju.

Podznak BIK
Aktivira teme statusa, vaš javni imidž, vašu karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može da izazove događaje sa jednim (istopolnim) od roditelja, možemo da promenimo posao ili da napredujemo na poslu. Eliminisanje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob sa nadređenima.

Sekundarno eklipsa donosi aktivaciju za…
Podznak JARAC
Pomračenje Sunca u drugoj kući stimuliše naše vrednosti, finansije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osećaj sigurnosti. Za vreme pomračenja Meseca u drugoj kući već realizujete vaše namere i iznova postavljate vrednosti u ličnom životu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak STRELAC
Pomračenje Sunca u trećoj kući stimuliše čovekove intelektualne potrebe, vaše povezivanje sa drugima, komunikaciju, učenje, studije, saobraćaj, rodbinu i kraća putovanja.

Podznak VAGA
Peta kuća je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih ličnih kreacija od umetničkih dela, knjiga i muzike. Završavate kreativne projekte, rešavate stvari sa decom. To je ujedno i odlično vreme za začeće. VREME je za novi početak. Prijateljski odnos može da pređe u ljubavni odnos.

Podznak DEVICA
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak RAK
Odlično vreme za promene na području finansija i investicija. Može se pojaviti i nasleđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak BLIZANCI
Putovanja u inostranstvo, neke nove duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje
ili samo putovanje.

Podznak OVAN
Prisružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak RIBE
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše.
Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, i u tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili rešavanje nedovršenih poslova.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM