Astrofon21

Pun Mesec u zodijačkom znaku Raka-Da li ste dovoljno samouvereni, sigurni u sebe?

Pun Mesec  je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Meseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Meseca odvija.
Današnji Pun Mesec je na osi 22° Rak/Jarac, te se aktivnije bavimo temama prošlih života. Rak je čuvar prošlosti, zaštitnik sećanja, lepote i nostalgije. On nosi tradicije, emocije, i lekcije mnogih prošlih života. Ipak ukoliko ne naučite da prepoznate deja vu nećete se moći povezati sa porukama prošlih života. Evo kako se pripremiti za sudar sa prošlošću.

Balansirajte svoje emocije sa individualnim. Na praktičnom nivou možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim polom, višim instancama ili članovima porodice. Sukob ega sa emocionalnim temama je neizbežan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumete stav sagovornika pre nego što izrazite svoj. Povežite se sa svojim najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasudjivanjem.

Da li ste dovoljno samouvereni, sigurni u sebe? Ova misao će isplivati na površinu upravo tokom faze Punog Meseca u kardinanalnom znaku Raka.
Znak Raka je povezan sa tarot kartom Kočija, na kojoj su u kočiju upregnuta dva konja koja vuku u dva različita pravca. Ova karta ukazuje na sukob svesnog i nesvesnog, ali i na želju da pronadjete način da povežu ove dve moćne sile koje upravljaju kočijom (vama). Reč je o kontroli koja je organska, uskladjena sa prirodnim tokovima.
Vreme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače sa planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan talas emocija zaista ćete uočiti uzorke i reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mesec u znaku Raka je osetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama?
Ovaj Pun Mesec će vas svojom punoćom vratiti na mesta gde su prikrivene emotivne scene i rana sećanja, one koje nas “vuku napred” s vremena na vreme. Zimska ravnodnevnica donosi početak nove solarne godine unoseći svakim danom sve više svetlosti. Opozicija Meseca sa Sunce-Pluton konjunkcijom će razjasniti gde je potrebno da pronadjemo solidan temelj. Možda ćete se posvetiti temeljnom sredjivanju doma, u bukvalnom ili možda simboličkom smislu, dok Mesec u narednim danima bledi do faze Novog radjanja.

Pronalazite novu snagu tragajući za emocionalnim suvereninetom koji je suština znaka Raka, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živeli danas. Ovo je način da steknete samouverenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo menjajući fokus sa spoljne ka unutrašnjoj perspektivi.

Ovo je prelep Pun Mesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost – Uživajte u njemu!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM