Astrofon21

Pun Mesec u Vodoliji-Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla reči “igra”…..

Pun Mesec u znaku Vodolije. Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje principa koji održavaju svest, ali i na izvesnu stagnaciju i nespremnost za promene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu koje ima primarnu tendenciju da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi, a nasuprot tome Mesec u Vodoliji uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Meseca u Vodoliji je Rx Uran u kardinalnom znaku Ovna, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 15° znaka Lava ili Vodolije, a posebno ukoliko se konjunkciji sa ovim stepenom nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunacija može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodolija), i te kuće ukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama

Biće neophodno da unesete ravnotežu individualnim pristupom aktuelnim dnevnim dogadjajima. Moguće su teškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim polom, a moguće i sa autoritetima i roditeljima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti centralne teme. Vitalnost je slaba stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte da bolje razumete stanovišta osobe sa kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njene adute pre nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt sa ličnim emocijama, impulsi se mogu menjati u zavisnosti od aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasudjivanje.

Kada je Mesec u znaku Vodolije primarne teme su logika i povlačenje u sebe. “Ljudi imaju osećaj da su “pokidani” izmedju želje da budu racionalni, bez obaveze, i žudnje za strasnom igrom i avanturom. Ključ je, kao i uvek, u pronalaženju odgovarajućeg balansa. Odlično rešenje je pružiti sebi po malo od svega. Uživajte u svojim emocijama i dozvolite sebi da se zabavite, ali ukoliko dogadjaji postanu isuviše intenzivni, odstupite i iskoristite neko vreme da uočite pozadinu svega. Tako nećete izgubiti postignutu ravnotežu.

Vodolija je humanističkog karaktera zato nemojte biti iznenadjeni ako osetite potrebu da se više nego obično družite sa prijateljima. Pod uticajem Meseca u Vodoliji takodje ćemo osećati snažan nagon da budemo od pomoći drugima.
Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla reči “igra”. Uradite nešto novo, zabavno i kreativno.
Više od svega ovaj Pun Mesec podseća ko smo i koja je svrha našeg postojanja. Kao što je rekao Karl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je reč o povratku u stanje haosa, a ne o istinskoj slobodi da svako od nas samostalno kreira sopstveni životni stil.”

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodolije, pun Mesec teži da dostigne maksimalnu tačku socijalne pravde i pravičnosti – osmatranje sveta iz tačke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više deo jednačine. Ipak, kako se pun Mesec odvija u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju sposobnosti koju poseduje Lav da ima zdrav osećaj za prihvatanje sebe, sa kvalitetom Vodolije za transpersonalizaciju.

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i snažne volje, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodolije koja seže ka eksperimentisanju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razrešili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspiriše promene na nivoima koji nisu lični, koji će nam pomoći da jasnije razumemo našu ulogu u kosmičkoj celini. Kroz moderniji pristup koji daruje pun Mesec u Vodoliji se oslobodimo stagnacije i predsrasuda koje nas zadržavaju, i posegnimo za jedinstvenim razrešenjem kroz koje svako od nas može uz razumevanje bliskih pronaći sopstveno zadovoljstvo.

Pun Mesec u vazdušnom znaku Vodolije odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Ekspanzivni Jupiter u Vagi podržava ovu opoziciju Sunca i Meseca, i donosi talas optimizma, radoznalosti i otvorenosti za nove doživljaje. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora ili veću kupovinu – dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM