Pun Mesec u Jarcu –fokus je na prošlim događajima koji su nas povredili, razočarali i ograničili…….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Egzaktna opozicija Meseca i Sunca poznata i kao Pun Mesec. Mesec je zakoračio u znak Jarca u kome se emocije potiskuju i ponašanje kontroliše.

Sa ovim Mesecom fokus je na prošlim događajima koji su nas povredili, razočarali i ograničili, tako da sa jedne strane imamo strah da ponovo mogu iskrsnuti, a sa druge strane potpuno smo spremni na njih, unapred postavljajući gard. Melanholija, povučenost i seta predstavljaju kontekst Punog Meseca. A koja su dešavanja u prvom planu?

Najpre, kad god imamo Pun Mesec, intenzivirani su događaji predstavljeni Suncem i Mesecom, ego naspram emocija, posao naspram porodice, muškarac naspram žene.

Opozicije se uvek odnose na nas i druge ljude, s tim u vezi sa Punim Mesecom preispitujemo odnose i našu funkciju u njima. Mesec će napraviti konjunkciju sa Plutonom što iznosi na površinu i dobro i loše, sa Plutonom ograničenja nema, svaka je emocija vidljiva, a pojačana do granica Hada. Ili transformiše ili potkopava.

Da izazov bude veći, sve to dolazi od nas samih, jer Mesec je duša i ono što nosimo za sobom. Tako ćemo imati izazov da ono što je naše ne posmatramo kao tuđe, jer na kraju, situacije se dešavaju nezavisno od naše volje, dok emocije kontrolišemo sami.

Mesec u Jarcu je pod vladavinom Saturna koji je u povoljnom aspektu sa Uranom što iznenada donosi uvid u stvari koje se dešavaju, čineći nas spremnim za ono što dolazi. Šta god to bilo.

Mesec u kontaktu sa Plutonom pojačava intuiciju, ali i želju za kontrolom drugih, javlja se ljubomora, opsesivne misli ili konstantan fokus na samo jedan događaj.

Sunce je takođe u opoziciji sa Plutonom što označava krizu identiteta i promene koje se dešavaju na ličnom planu. Još jedan dokaz da nema mesta samosažaljenju, ali ni gordosti i ponosu, pogotovo u odnosu sa bliskim osobama.

Dodir Urana i Saturna omogućava moćan i konstruktivan uvid u budućnost, osetljivost je podignuta na najviši nivo sa ciljem stvaranja apsolutne veze sa samim sobom. U vremenu brzine i notifikacija zaboravili smo na suštinu života. Ta suština nema definiciju i zavisi isključivo od čoveka do čoveka. Sreća pojačava osećanje življenja, ali bol je taj koji ga transformiše.

Pluton izvlači podsvest na površinu, otvoreno je sukobljavajući sa onim što smo mislili da jesmo. Ovih dana menjamo svoja očekivanja, sazrevamo, ali i patimo, radujemo se nekim drugim stvarima koje smo zaboravili da postoje.

Opozicija Marsa i Meseca pojačava potrebu za takmičenjem i dokazivanjem, te je ovaj aspekt najbolje kanalisati kroz sport. Bes može biti izazvan i najmanjom sitnicom, a to nam trenutno ne treba.

Na svu sreću, sekstil Merkura i Venere pojačava socijalne veštine, kao i spremnost na kompromis, asertivnost i povlačenje na vreme. Misli će biti usmerene ka harmoniji, zabavi i druženju, pa ćemo lako okrenuti glavu na drugu stranu ako nam nešto ne prija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €