Astrofon21

Pun Mesec STRELAC/BLIZANCI-Kako će PUN MESEC na osi 25° Strelac/Blizanci uticati na vas?

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na finalnim stepenima zodijačkih znakova Strelca i Blizanaca, stišavajući energiju koja unosi promene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan. Ova Junska lunarna eklipsa pokrenuće čitav niz dogadjaja u vašem životu, naglasiće sve na šta se ne želite više osloniti pa krećete napred.

Ova lunacija primarno aktivira ličnu temu izražavanja želje za ličnim rastom, želje za ekspanzijom, dok na ličnijem nivou ukazuje na sukob izmedju lične volje i sputavajućih uticaja okruženja. Mesec u ovom promenljivom znaku ukazuje na oslobadjanje od discplinovanih stanja koji održavaju svest, ali i na izvesnu spremnost za sazrevanje.

Pun Mesec u promenljivom znaku STRELCA odličan je za društvene kreiranje novih prilika za rast. Na stabilnoj udaljenosti sa Jupiterom u Strelcu podržava donosi talas otvorenosti za nove puteve. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora, dobro proverite tačnost informacija koje dobijate.

Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 25° znaka Strelca ili Blizanaca (i sekundarno drugih PROMENLJIVIH znakova Devica i Ribe), a posebno ukoliko se u konjukciji sa 25° nalaze Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, uglovi Vašeg ličnog natalnog horoskopa (I, IV, VII, X) ili vladari navedenih uglova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tokom narednih 6 meseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 25° zodijačkih znakova Strelca i Blizanaca), jer će i one ukazivati na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mesec označava kulminaciju mesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., stoga želja da se dostigne maksimalna tačka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja sveta iz tačke “Ega”, nije više deo jednačine. Ipak, kako je Mesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka opozicija zahteva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu izmedju osećaja za odnose, sa impulsima za promenu.

PRIMARNO PUN MESEC 25° STRELCA Div čudovišnih dimenzija. Maska koja predstavlja lice nitkova.

SUNCE 25° BLIZANCI Prostrana soba puna skupocenog nameštaja i nekoliko ogledala. Nekoliko mladih ljudi u prodavnici. raspravlja i razmenjuje mišljenja o batinama.

ASC Karte PUNOG Meseca na 2° DEVICE Slon sa utvrđenjem na leđima. Čovek sa kacigom, radi sa naučnim instrumentima.

IC 25° ŠKORPIONA Mladež. Čovek pliva na nemirnom moru.
MC 8° BIKA Slon. Lepa žena vodi dete za ruku i usput bere cveće.

Vladar Mc-a
MARS 20° RAKA Kralj jaše konja. Bled Mesec promiče kroz oblake, otkrivajući napušteni brod na moru.

Vladar Ic-a
VENERA 10° BLIZANACA Trougao čija je baza 3/4 dužine njegove stranice, ima malu kružnu figuru na vrhu svakog ugla. Grupa cigana okupljena oko kotla u kome se sprema hrana.

*Vladari opozicije Mesec/Sunce su Rx JUPITER 18° STRELCA i MERKUR 19° RAKA
Rx JUPITER 18° STRELCA Čovek u čamcu na jezeru. Zmija u vatrenom krugu.
MERKUR 19° RAKA Velika zgrada sa granitnim zidinama, nejasno i tamno izgleda. Konjušar jaše svetog konja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM