Astrofon21

Prvosveštenica-Tarot karta za 25.maj

Visoka sveštenica je vrlo duhovna karta – često sa seksualnim tonovima. Može značiti da je osoba u fazi u kojoj će biti mnogo fizički privlačnija drugima. Visoka sveštenica je vezana za mesec, ženstvenost i inspiraciju.

Opšte
Ovo je vreme kada treba da se oslonite na svoju intuiciju i svoje unutrašnje znanje, a ne na svesni um ili intelekt. Obratite pažnju na svoje snove. Slučajnosti su vrlo verovatne. Kada se Visoka sveštenica pojavljuje u čitanju, ona takođe predstavlja ženu koju osoba jako želi ali je ne može dobiti.

Posao
Moguće je prijatno iznenađenje vezano za posao. To bi mogla biti i novo radno mesto. Možda ćete pronaći neke nove sistem ili procese koji će vaš radni život učiniti jednostavnijim i manje stresnim. Ignorišite tračeve i svakako se ne uključujte u njih.

Ljubav
Ovo može biti čarobno, mistično vreme za ljubav. Ukoliko izlazite sa ženom, može vas zanimati žena koje je nedostupna i neprihvatljiva. Verujte u svoje instinkte. Ako ste žena, naićićete na ljude koji vam se nabacuju. Koristite ovu moć mudro – i snažno.

Finansije
Neko nije u potpunosti iskren sa vama u pogledu finansija. Možda nemate sve informacije koje su vam potrebne. Nemojte se plašiti da kopate duboko, i da istražujete sami. Budite sigurni, da kada se radi o finansijskim transakcijama, dajete samo neophodne informacije.

Zdravlje
Mogu postojati informacije vezane za vaše zdravlje koje još nisu izašle na videlo. Ako osećate da nešto nije u redu sa vašim telom, obratite se lekaru. Verujte sebi. Ako procedura ili test koji vam je predložen vam nije prijatan, ne morate da nastavite sa tim. Podržavajte sebe najbolje što možete pravilnom ishranom, vežbom i vitaminima.

Duhovnost
Poruke dolaze ka vama sa svih strana. Pogledajte duhovnost na načine na koje niste ranije. Razgovarajte sa ljudima čija iskustva i verovanja su drugačija od vaših. Izađite iz zone udobnosti. Osećate se bogatije zbog toga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK