Prvosveštenica okrenuta-Tarot karta za 24.maj

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Čak i okrenuta Visoka sveštenica je vrlo duhovna karta – često sa seksualnim tonovima.
Okrenuta, međutim, može biti teško da dobijete jaku, intuitivnu i privlačnu energiju koja prolazi kada se Visoka sveštenica prikazuje. Energija je tu. Potražite je. Dopustite sebi da je osetite.

Opšte
Možete imati poteškoća da saznate šta vam intucija govori. Ako je to slučaj, to je jasan signal da ćutite, provedite malo vremena meditirajući, ili se osamite. Probajte različite pristupe, uključujući časopise, ili čak jogu ili šetnje. Informacije koje tražite su tu. Verujte sebi i svojim instinktima.

Posao
Kada se obrnuta Visoka Sveštenica pojavljuje u pogledu posla, možete biti zbunjeni oko toga šta se dešava na poslu. Ukoliko je to moguće, ne oklevajte da upitate svoje supervizore ili saradnike da vam razjasne šta se dešava. S druge strane vaši instinkti vam mogu reći da se ‘primirite’. Ukoliko je to slučaj, pratite svoju intuiciju. Stvari će postati jasnije kasnije.

Ljubav
Čak i sa ovom kartom okrenutom, postoji snažna verovatnoća da će vas drugi videti dosta privlačnijim nego obično. Ne ignorišite ovo, ukoliko tražite ljubav! S druge strane, sa okrenutom Visokom sveštenicom, možda vam je teško da razumete gde drugi dolaze u vezi sa ljubavlju i romansom. Ako niste sigurni, pitajte. Nemojte donositi ishitrene zaključke.

Finansije
Grupa ljudi ili određena osoba možda nisu bili sasvim iskreni sa vama u pogledu finansija. Budite vrlo oprezni šta potpisujete kada se ova karta prikazuje okrenuta. Ne oklevajte da dobijete više informacija i savet u vezi velikih transakcija koje možda planirate. Kada se Visoka sveštenica pojavi okrenuta, možete biti sigurni da sve nije onako kako se pojavljuje na površini.

Zdravlje
Kada se Visoka sveštenica pojavljuje u vezi sa zdravstvenim pitanjem, važno je shvatiti da možda još uvek nemate sve informacije koje vam trebaju, i ne morate prihvatiti prvo mišljenje koje ste dobili. Ukoliko ste podvrgnuti tretmanu fizičkog problema, trebalo bi da uzmete još nečije mišljenje. Verujte svojim instinktima, ali naravno, pratite lekarski savet koji vam je dat. Ukoliko osećate da nešto nije u redu sa vašim telom, tražite pomoć sve dok vam ne bude pružena. Možda ćete morati da promenite lekara. Verujte sebi. Podržite svoje zdravlje najbolje što možete uz odgovarajuću dijetu, vežbu i vitamine.

Duhovnost
Kada se Visoka sveštenica prikazuje obrnuto, govori vam da vam vaš duh šalje poruke – na javi i na snu – što ste previdli. Razmotrite sve slučajnosti i čudne pojave koje su se događale u poslednje vreme, ili vrlo žive snove koji su ostavili utisak na vas. Šta vam govore? Dajte sebi malo vremena i prostora za meditaciju i možda ćete razumeti poruku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €