PROVERITE ŠTA VAS ČEKA: Vaša sudbina se krije u datumu rođenja!Vodič za razumevanje nečijeg ponašanja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumevanje nečijeg ponašanja na svim životnim frontovima.

Rođeni 1. u mesecu: Oni su nezavisni i najveća želja im je sloboda. Veoma su kreativni, pa ne vole dosadne poslove. Nisu za timski rad, jer ih to frustrira. Imaju veoma izražen ego, pa znaju da budu opasni.

Rođeni 2. u mesecu: Nežne osobe kojima je prijateljstvo bitno jer im to pruža osećaj sigurnosti. Lako se prilagođavaju, ali problem nastaje kad prijatelji za njih nemaju vremena. Tada se osećaju odbačeno i to ih vodi u depresiju.

Rođeni 3. u mesecu: Direktni su, pa to druge može povrediti, ali život sa njima nikad nije dosadan. Veoma su šarmantni, ali su prisutne i nestabilnost i nepopustljivost.

Rođeni 4. u mesecu: Imaju veliku snagu volje koju drugi često mogu pogrešno protumačiti kao tvrdoglavost. Iako sebe ne smatraju beskompromisnom osobom, njihovi stavovi i način na koji ih iznose u javnost komuniciraju upravo suprotno. Čvrsto se drže svojih odluka.

Rođeni 5. u mesecu: Dobri su govornici i znaju da motivišu ljude. To je verovatno njihova najjača i najvrednija osobina, zbog koje su rođeni trgovci.

Rođeni 6. u mesecu: Oni su vođe. Odgovorni su, a njihova je obaveza da prime sav teret i budu uvek spremni da pomognu. Spremni su da podnesu više tereta nego što bi trebalo. Zbog toga često postaju autoriteti i kontrolišu situacije.

Rođeni 7. u mesecu: Njima se sviđa kad su sami i daleko od vike i buke modernog života. Bolje bi se uklopili u neko ranije vreme kad su koraci života bili mnogo sporiji. Potrebna im je tišina, da bi bili sami sa svojim mislima i snovima. Ne vole gužvu, ometanja i konfuziju.

Rođeni 8. u mesecu: Usmereni su ka iskušavanju zadovoljstava koje nudi materijalni svet. Oni su moćni, samouvereni i bogati ljudi. Većina njihovih briga uključuje novac i savladavanje moći koja dolazi kad se njime pravilno upravlja.

Rođeni 9. u mesecu: Ljudi rođeni na ovaj dan imaju dominantnu ličnost. Vrlo lako stiču prijatelje jer ljude privlači njihova otvorenost. Optimistični su, bliski i srdačni.

Rođeni 10. u mesecu: Odani su i dobri prijatelji, ali im problem stvara ljubomora. Ako neko u njihovoj blizini uspe, osećaju se ugroženo. Imaju naglašen ego, pa ih možemo sresti u vladi ili u samostalnoj delatnosti, gde im sposobnost dolazi do izražaja.

Rođeni 11. u mesecu: Lako se izbacuju iz takta i treba im dosta vremena da se vrate u ravnotežu. Teško odustaju od cilja jer su buntovnici. Partnerstva im nisu stabilna, emotivni život je pun uspona i padova i često uz njih idu neke tajne.

Rođeni 12. u mesecu: Imaju samopouzdanja, što ih čini nezavisnim, ali donosi i aroganciju. Tragaju za istinom, sa specifičnim životnim stavom. Dozvoljavaju da ih drugi koriste pa im je život često u haosu.

Rođeni 13. u mesecu: Na njih se možete osloniti u potpunosti. Dobra organizovanost daje im mogućnost da sve završe na vreme. Ponekad preteruju sa poslom i nameću sebi velike obaveze.

Rođeni 14. u mesecu: Vrlo su uspešni u svom poslu. Drugi ih smatraju za idole. Mogu da budu srećni, ali i veoma nesrećni. Turbulencije su velike kroz život. Moraju da dobiju potomstvo, tako se regenerišu. Smatraju ih „ludacima“ jer vole da izluđuju druge, ali mogu biti izvrsni doktori, stomatolozi.

Rođeni 15. u mesecu: Zabavljači. Njihov pozitivan stav čini ih srećnom osobom. Uvek imaju podršku jakih ljudi. Nekada mogu da preteraju u hedonizmu. Moraju da budu oprezni sa novcem. Često imaju dva braka.

Rođeni 16. u mesecu: Imaju jaku potrebu da budu voljeni i često su žrtve nesrećnih ljubavi. Materijalno dobro stoje. Egoisti su i misle na novac. Obično imaju jedno dete. Mnogo se očekuje od njih. Imaju problema sa srcem.

Rođeni 17. u mesecu: Imaju problem sa dokumentima, papirima. Uvek su na tom polju blokirani. Veoma su pametni i visoko obrazovani. To im je ulaznica u svet. Putovanja i život u dalekim državama daju im krila. Mogu imate dve jake veze ili dva braka.

Rođeni 18. u mesecu: Evo zanimljivog broja i puno kontradikcije. Smatra se da je to broj đavola. Matematička operacija – množenje 3 x 6 =18, odnosno 666. Jevrejsko slovo w=6, i sada tri puta to isto, šta dobijate? Da, upravo ono što svi volimo, koristimo – www – Internet. Onda možemo lakše da protumačimo ko je zapravo vođa, ili igra reči đavo – vođa. Naš svetski vođa je internet, ali isto tako i najveća opsesija. Osobe rođene ovog datuma su uspešni biznismeni, glumci, umetnici. Kako stare tako im se sudbina menja i postaju sve jači i jači. Često idu na operacije, ali imaju jako zdravlje zbog jake psihe.

Rođeni 19. u mesecu: Bore se za druge i spremni su na žrtvovanje. No, njihova žrtva može biti beskorisna, jer znaju uraditi nešto što oni misle da drugima treba. Vole malo da dramatizuju stvari, pa su zato često drugima naporni. Ovo je i sveti broj (Bogojavljanje, Sveti Nikola, Preobraženje) pa ako ne služe dobru, dobijaju razne kazne.

Rođeni 20. u mesecu: Lako menjaju svoja osećanja, ali i mišljenje. Oni mogu ili mnogo da pričaju ili da ćute. Svoju ravnotežu teško uspostavljaju. Vrlo su ljubazni, taktični i veoma suptilni. Lako razumeju druge.

Rođeni 21. u mesecu: Imaju dobru intuiciju i osećaj za finese, a svađa je za njih gubljenje energije. Imaju veliku naklonost suprotnog pola, što oni i znaju, pa se lakše upuštaju u veze. O glavu im se obija narcisoidnost, samoljublje i sumnjičavost, pa doživljavaju tugu u životu.

Rođeni 22. u mesecu: Vidovnjaci koji nisu svesni svoje duhovne snage. Često odlazi u kriminal ili postaje lenj, neradan. Potrebna mu je motivacija, a to je ljubav. Ovo su osobe koje često menjaju dom.

Rođeni 23. u mesecu: Veliki datum,veliki broj. Ovo su osobe koje imaju ekstrasens, veru u sebe, znanje. Pametni su i postaju duhovne vođe. Imaju dara za elektroniku i novo doba, internet. Nailaze na nerazumevanje, a često ni sami sebe ne shvataju. Teško pronalaze pravu ljubav. Imaju više brakova. Obično se važni životni događaji odigravaju u ovom datumu.

Rođeni 24. u mesecu: Radoholičari. Oni su najbolji radnici, šefovi, organizatori posla. Dobri učitelji. Sa malo novca mogu da žive sasvim solidno. U ljubavi su dosta usamljeni, ali ipak dođu do prave osobe ako se opuste.

Rođeni 25. u mesecu: Velika deca. Ne vole da odrastu. Vezani su za majku. Kasnije ulaze u brak. Kada su mladi vole provod više nego zamisao o bračnoj zajednici. Opasno je ako pređu 35. godinu života, a ne stvore porodicu, jer onda ostaju sami.

Rođeni 26. u mesecu: Imaju posebnu harizmu. Oni imaju urođenu snagu i borbu za život. Prolaze sve i svašta kroz život, pa mogu biti i sa druge strane zakona, ali izlaze bez oštećenja. Veliki materijalisti, sposobni da ni od čega stvore nešto ili mnogo toga – u zavisnosti od ambicija.

Rođeni 27. u mesecu: Mnogo vole sebe. Veliki ekscentrici. Jaka inteligencija ih krasi, sve shvataju u sekundi. Imaju oratorske sposobnosti.

Rođeni 28. u mesecu: Oni su ambiciozni, ali za to im treba ohrabrenje okoline. Vole da započnu neki posao, ali nisu zainteresovani kako će se isti završiti. Lako se izbacuju iz takta i tada su veoma ljuti i nervozni.

Rođeni 29. u mesecu: Kreativne i maštovite osobe, pa ne bi trebalo da rade neke rutinske poslove. Znaju da budu malo nesigurni, pa im je stalo do tuđeg mišljenja, no i pored toga imaju osobine vođe. Često su usamljeni. Ranije se venčavaju, što je dobro, jer im kasniji brak donosi probleme.

Rođeni 30. u mesecu: Njih karakterišu oštar jezik i dominantna priroda. Imaju manje sreće od drugih, mnogo samoće, nesigurnosti i muke. Znaju da zbog gubitka snage ne dovrše započeto, a umeju da budu i sebični i tvrdoglavi. Partner ima veliki uticaj na njih, pa su često nezadovoljni. Život upoznaju kroz sopstvene greške.

Rođeni 31. u mesecu: Veliki talenat za usmeravanje, objašnjavanje, kao i sposobnost komunikacije daju im moć. Imaju dobre procene. Veoma ubedljive individue koje znaju da iskrive istinu ukoliko treba da ostvare neki cilj. Praktični su. Mogu da imaju problema sa cirkulacijom. Njihova slabost je proračunatost i ambicioznost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD