Astrofon21

Promenite misli da promenite život/Kvantna harmonizacija

Naša ličnost, koja se ispoljava kroz navike i emocionalne rekacije je kreirana našim mislima, a misli možemo promeniti. Evo nekoliko vežbi koje ća vam pomoći da razmišljate pozitivnije, da postanete samosvesniji, koncentrisaniji, da bolje razumete ljude, da reagujete emotivno blaže i postanete prilagodljiviji.

UČINITE KUĆU I RADNO MESTO OPTIMISTIČNIM
Ako želite da imate pozitivniji pogled na svet, ispunite kuću i radno mesto stvarima koje vas podsećaju na lepe događaje (fotografije porodice, suveniri sa putovanja). Kako se ne biste toliko navikli na njih da prestanete da ih primećujete, menjajte fotografije na svakih nekoliko nedelja.

IZRAZITE ZAHVALNOST
Izražavanje zahvalnosti pomoći će vam da se osećate optimističnije. Recite ‚‚hvala” onome kome treba da budete zahvalni i vodite dnevnik kako biste svakog dana mogli da se podsetite šta je sve lepo u vašem životu.

DELITE KOMPLIMENTE
Kad god možete, udelite nekome kompliment. Na taj način ćete istrenirati sebe da vidite dobro u ljudima, u životu i u sebi samima.

SVESNO MEDITIRAJTE
Ako želite da postanete samosvesniji, probajte svesnu meditaciju. Izaberite vreme kada se osećate najsvesnije i najbudnije, sedite uspravno, koncentrišite se na disanje, mislite o radu vašeg tela, osluškujte ga, a ako vam to skrene pažnju, jednostavno se ponovo usredsredite na disanje.

KONCENTRIŠITE SE DESET MINUTA DNEVNO
Ako želite da poboljšate svoju koncentraciju i pažnju, svakog dana sedite na deset minuta u tihoj sobi otvorenih očiju i koncentrišite se na određeni objekat (na stonu lampu, sliku na zidu), držite svoju pažnju i oči na tome, a ako vam misli odlutaju, vratite ih na objekat.

OBRATITE PAŽNJU NA GOVOR TELA
Ako želite da postanete bolji u komunikaciji sa ljudima, posmatrajte njihov govor tela u javnosti i pokušajte da pogodite koje emocije izražavaju. Obratite pažnju na facijalnu ekspresiju i govor tela vaših prijatelja i kolega i uporedite da li se poklapaju sa tonom njihovog glasa.

IDENTIFIKUJTE EMOCIONALNE OKIDAČE
Ako želite da vam emotivne reakcije budu manje nagle i prilagođenije situaciji, napravite listu događaja ili ponašanja koja izazivaju vaše reakcije. Zatim provedite 15 minuta razmišljajući o tome što ste napisali i dišite duboko za to vreme sve dok se ne osetite lagodno i opušteno.

VIZUALIZUJTE SAOSEĆANJE
Ako želite da postanete prilagodljivi, radite sledeće vežbe od 5 do 10 minuta dnevno, četiri do pet puta nedeljno: zamislite nekog za koga znate da pati (bolesnog komšiju ili prijatelja sa problemima u braku, na primer) i pri svakom uzdahu zamišljajte da preuzimate na sebe njegovu patnju. Pri svakom izdahu, zamišljajte da se patnja pretvara u saosećanje koje će osobi olakšati bol.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK