Astrofon21

Prognoza za DAN Broj 4(numerologija)

Kada se broj 4 pojavi u numerološkom kodu dana…
Ovaj Broj će vam pokazati koliko naporno ste u stanju da radite ako želite da uložite potreban napor i postignete zacrtane ciljeve. Nakon dana koji su uglavnom bili opušteni, verovatno ćete se sada suočiti sa odgovornošću i biti svesni i spremni da prihvatite izazov. Dan sa više kontinuiteta, imaćete priliku da otkrijete vaš potencijal i lakše ćete sagledati put do realizacije projekata. Ono što ćete prihvatiti imaće praktičnu vrednost, ukoliko dobro planirate i organizujete a misli su vam stalno usmerene ka konkretnim ciljevima i znate šta je realno. U svakom slučaju sada nemate vremena za fantaziranje.
Moto Broja 4 je produktivnost, energičnost i efikasnost. I pored toga, treba definitivno da pronadjete način da sebe uravnotežite i relaksirate, bilo kroz meditaciju, jogu ili šetnju u prirodi. Nemojte se zavaravati misleći da vam ne treba dnevni odmor. Takodje, ne očekujete da svi drugi sada postižu onoliko koliko ste vi postigli. Ipak, ako želite da idete vašim sopstvenim putem i da se koncentrišete na posao, napravićete pogodnu atmosferu za svoju sigurniju budućnost.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM