Astrofon21

PROFESIONALNI ŽIVOT ZMIJE/Psihološki profil Zmije-Kineski horoskop i kineska astrologija

Rodjeni u znaku Zmije su prilično ravnodušni prema uspehu. Njihova glavna vrlina, mudrost, drži ih podalje od sukoba, suparništva i borbe za vlast. Zmijine ambicije su sažete u sledećoj rečenici: “Hocu da omogućim sebi život kakav volim”. Da bi to ostvarila spremna je da se namuči kao pas, da postavlja zamke neprijateljima, da se služi lukavstvima i licemerjem. Ali kada se jednom dovoljno približi cilju, ona se sasvim smiruje i zadovoljno sprema da uživa u stečenom. Krenuti dalje? Čemu to vodi? Sejanju zavisti? Stvaranju neprijatelja i gužve? Neka,hvala…
Zmija je probirljiva, njoj je potreban kvalitet pa se lako neće zadovoljiti. Zato će se ona i dalje boriti, gotovo mahinalno, ne zamarajući se, sve dok joj se uspeh smeši. Majstorski će koristiti svoj šarm i podilaziti pretpostavljenim sve dok im ne postane apsolutno neophodna. Savršeno će se snalaziti u poslovima koordinacije, posrednistva i javnih veza. Umeće da oseti najpogodniji trenutak da mirno i razložno iznese neku zamisao. Ako na časak i odlože svoje glavno oružje, šarm, one vade iz rezerve drugu sposobnost – smisao za organizaciju. Kada im je zaista stalo mogu bez po muke da obave najteže poslove i ne dozvoljavaju nikome da zaboravi njihove zasluge. Zaista umeju da sebi stvore reputaciju… naravno vrlo diskretno. To su umne osobe,odlučne i hrabre, veoma svesne svojih mogućnosti, ali nekada iz puke lenjosti prepuštaju drugima svoj posao. Ali kada dodje do konačne pobede one zevajući preuzimaju štafetnu palicu.
Zmija je najveći oportunista od svih znakova kineskog zodijaka. Ume da iskoristi svaku dobru priliku, kao i da propusti svaku beznačajnu. Spremna je i da vam pomogne oseti li da joj možete biti od koristi. Ako joj negde zapne ona će pronaći nešto drugo, a neuspeh će za nju biti samo jedno od mnogobrojnih iskustava.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK