PRIVUCITE SREĆU U SVOJ ŽIVOT-Ukoliko imate ovaj privezak, vi ste onda pravi srećnik!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

PRIVUCITE SREĆU U SVOJ ŽIVOT: Ukoliko nosite OVAJ PRIVEZAK, zagarantovano ćete u svoj dom uneti NOVAC, ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE!

Ukoliko imate ovaj privezak, vi ste onda pravi srećnik!

Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtiveka. Veruje se da menja boju kako bi upozorio na opasnost ili na neveru

Njegovo ime potiče od francuske reči koja znači turski kamen, a tako je nazvan jer je u Evropu došao preko turskih trgovaca. Širom sveta je cenjen već hiljadama godina zbog svoje prekrasne boje i snažnih pozitivnih kvaliteta, pa ga mnogi narodi smatraju svetim.

Tirkiz je jako efikasan iscelitelj, koji razgaljuje duh, a telu osigurava blagostanje. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtiveka. Veruje se da menja boju kako bi upozorio naopasnost ili na neveru.

Tirkiz podstiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Istražuje prošle živote i pokazuje koliko je kreacija vaše „sudbine“ proces koji traje i koji zavisi od toga šta radite u svakom trenutku. Tirkiz je kamen pročišćenja. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim telima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. U tradicionalnoj misli, tirkiz ujedinjuje zemlju s nebom, spajajući mušku i žensku energiju. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Podstiče samorealizaciju, kreativno rešavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa. Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samosabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutrašnju smirenost, istovremeno zadržavajući pažnju, pa potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizuje promene raspoloženja i donosi unutrašnji mir.

Stimuliše romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od spoljašnjih uticaja i zagađivača u atmosferi. Povezan je s petom čakrom pa razvija komunikaciju, kreativnost i izražavanje, kao i psihičku senzibilnost i povezanost s onostranim.

Pripadajuće planete su Venera i Neptun, element zemlja i vazduh, a astrološki znakovi su Strelac, Jarac, Vodolija i Riba.

Tirkiz ojačava meridijane tela i suptilna energetska polja. Jača imunitet i regeneriše tkivo, podržava apsorpciju hranljivih materija, ublažava infekcije, isceljuje celo telo, posebno oči. Smanjuje povišenu kiselost i ublažava giht, reumatizam, dobar je za želudac. Takođe ima antiupalno i detoksikacijsko delovanje i ublažava grčeve i bol.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE