Astrofon21

Privucite novac uz pomoć magije!Uvedite svakodnevnu vežbu u vidu afirmacija i vizualizacija……

”Kako da poboljšam finansije”, pitanje je koje sve muči. Ovih nekoliko ezoterijskih saveta mogu vam pomoći da pronađete odgovor…

Suština života nije u novcu, ali bez njega se ipak ne može. U današnje vreme mnoge muče problemi s novcem, jer im teško polazi za rukom da sastave kraj s krajem. Sa druge strane, ima toliko vrednih, marljivih i sposobnih ljudi, koje novac jednostavno zaobilazi. Malo magije može pomoći da se ova situacija promeni i da vam ono što radite konačno donese finansijsku satisfakciju.

Ritual za početnike

Svi oni koji pripadaju katergoriji ”nevernih Toma”, trebalo bi da promene način razmišljanja, steknu veru u sebe i poveruju u to da mogu ostvariti sve što požele.

Za početak, poželjno je uvesti svakodnevnu vežbu u vidu afirmacija i vizualizacija.

1. Od ranog jutra počnite da izgovarate magičnu rečenicu, koja će vam pomoći da privučete izobilje u život. ”Ja sam magnet za bogatstvo, dobre prilike i ljude.” Potrudite se da u svakom slobodnom trenutku u sebi izgovorite ovu mantru, a naročito kada stojite ispred ogledala.
2. Odmah po ustajanju i neposredno pred spavanje, deset puta izgovorite: ”Ja mogu sve”. Ova moćna rečenica podiže samopouzdanje, koje će ubrzo primetiti i vaša okolina.

Čarobno ogledalo

Za ovaj ritual potrebno je nabaviti dva mala identična ogledala, šest sveća i novu torbicu u kojoj se nalazi pet novčanica. Postavite ogledala na sto tako da budu okrenuta jedno prema drugom, između njih poređajte sveće u krug, a u njegov centar postavite torbicu s novcem.

Zapalite sveće, opustite se, a potom izgovorite magične reči: ”Kako se množe novci u ogledalu, tako neka se i meni, Gospode, desi u stvarnosti. U ime Oca, Sina i Svetoga Duha, amin!” Ogledalca stavite u torbicu s novcem i držate u torbi da niko ne zna. Ne govorite nikom o ovom ritualu da vam lošim mislima ne pokvari sreću.

Bilje izobilja

Nabavite sušeni kantarion, koji je u magijskom svetu poznat kao sredstvo za teranje zlih sila. Stavite biljku u vatrostlnu posudicu, zapalite je i sačekajte da krene aromatični dim. Zapalite zlatnu sveću, pa toplim voskom nakapajte na kartonu četiri tačke. Na svaku od njih stavite po jednu kovanicu. Uzmite novu kovanicu, držite je u ruci, a onda zamišljajte kako imate pun novčanik novca. Ubacite taj novčić u staklenu teglicu. Sada uzimajte po jedan novčić iz svakog ugla, džite ih u ruci, pa izgovorite jednu želju. Na primer: želim novi automobil, nov stan, novi bicikl… Svaki od tih novčića ubacite u staklenu teglicu, koja treba da stoji na vidnom mestu. Svakodneno kada prolazite pored tegle, ubacite u nju jedan novčić pa izgovorite: ”Para na paru!” Kada se napuni, odmah potrošite sav novac, pa ponovite ritual. Na ovaj način jačate energiju novca koja će početi da dominira vašim domom.

Magična torbica

Dan pre punog meseca, stavite na prozor prazan novčanik i ostavite ga tamo da stoji naredna tri dana.

Svake noći izgovortite sledeću bajalicu pored novčanika: ”Nisi prazan nego te mesec puni svojim blagom”. Nakon toga u novčanik stavite sitne kovanice i nosite ih kao amajliju.

Čudesna pšenica

Posadite nekoliko zrna pšenice u saksiji, poređajte nekoliko kovanica po humusu, tako da budu bliže ruba posude, i recite: ”Majko pšenice, ti što hraniš mlado i staro, siromašne i bogate, koja si puna blagostanja, donesi nešto i u moj život”. Triput se prekrstite i izgovorite: ”U ime Oca i Sina i Svetoga duha. Amin!” Kako pšenica bude rasla, tako će se poboljšati i vaša finansijska situacija. Kada biljka poraste i osuši se, spalite je i ponovite ritual.

Rešite se računa

Na mlad mesec, uzmite poslednji ček od plate, gurnite ga pod tepih, desno od vrata, i ostavite tamo da stoji do punog meseca. Stavite račun u posebnu torbicu i držite ga tamo do narednog punog meseca. U međuvremenu na mlad mesec opet stavite novi ček pod tepih… Poenta je da što više čekova skupite u svoju torbicu, koja je magnet za novac i treba da stoji na skrivenom mestu u kući.

Srebrni novčić

Naspite vodu u čašu, ubacite u nju srebrni novčić i odnesite je na mesto obasjano mesečinom. Dok gledate u površinu vode, izgovarajte: ”Moćni meseče, donesi mi bogatstvo”. Izvadite novčić, a vodu prospite u saksiju sa cvećem.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM