Astrofon21

Privucite bogatstvo-Životni prostor treba da podelite na mrežu od devet jednakih pravougaonika….

Umesto da podignete još jedan kredit – razmislite da zapalite sveću! Kinezi su još pre 6.000 godina počeli da koriste feng shui da bi poboljšali životni standard. Feng shui je veština uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem na način da se privuče pozitivna životna sila. Temelji se na posmatranju nebeskih i zemaljskih sila, a danas se koristi za balansiranje, čišćenje i harmonizaciju energije doma. Smatra se da je neometano strujanje životne energije ključno za blagostanje, pa se feng shui definiše kao “inženjerstvo sreće”.

Životni prostor treba da podelite na mrežu od devet jednakih pravougaonika ili kvadrata u kojoj svako polje nosi broj od jedan do devet, a zbir bilo koja tri broja, horizontalno, vertikalno ili dijagonalno iznosi 15. Svaki od kvadrata je sektor koji odgovara stvarnom položaju tog dela stana u odnosu na strane sveta.
Polje novca nalazi se u kvadratu na jugoistoku životnog prostora kao celine i jugoistočnih delova ostalih sektora. Taj prostor je vezan za energiju drveta i utiče na razvijanje poslova, komunikaciju, emocionalno, duhovno i materijalno bogatstvo, sposobnost kreiranja i prepoznavanja povoljnih prilika.

AKTIVATORI
Kao aktivatori koriste se boje, biljke i simboli. Zelena, plava, crna, kombinacija zelene i plave idealne su za aktiviranje drvene energije. Pozitivnu energiju u sektor novca doneće biljke i cveće, ali treba biti pažljiv pri njihovom izboru – kaktusi i bilje sa šiljastim listovima nisu pogodni za držanje. Biljke koje donose blagostanje su crassula i drvo pomorandže. Čim počnu da venu biljke treba zameniti -umiruće biljke štete domu i svima koji u njemu žive.

AKVARIJUM
Jedan od najmoćnijih simbola bogatstva je akvarijum s ribicama. Izbor mogu da budu obične zlatne ribice, ali treba da ih držite u grupi od devet komada od kojih će jedna biti crna.

FONTANA
Moćno sredstvo za privlačenje bogatstva su i sobne fontane. Vodene elemente najbolje držite u sektoru novca, jugoistoku, ili karijere na severu. Ako se nađu s desne strane ulaznih vrata uz poboljšane prihode mogu da donesu i brojne vanbračne veze i seksualne skandale. Feng shui veliku pažnju pridaje ogledalima. Okačite ih tako da se biljke ogledaju u njima i stvaraju efekat bašte. Ipak, ogledala i biljke ne stavljajte u spavaće sobe.

SIMBOLI
Feng shui je poznat i po svojim simbolima. Pažljivo ih birajte – za bogatstvo se najčešće koristi tronoga žaba, koju je dobro držati u grupi od tri ili šest, po mogućnosti na podu, raspoređene po neupadljivim delovima sobe. Ne stavljajte ih nikako u spavaću sobu, kupatilo ili kuhinju. Izuzetno dobar simbol bogatstva i blagostanja je i maketa trgovačkog broda natovarenog blagom ili kutija u kojoj čuvate vredne predmete, žičano drvce s novčićima, kineski novčići. Novčice treba držati tri i to vezana crvenim končićem u torbici ili novčaniku. Oni koji dosta vremena provode na putu mogu staviti šest novčića u automobil. Devet novčića možete okačiti iznad ulaznih vrata ili zalepiti s donje strane tepiha za blagostanje i prosperitet, a možete ih nositi i na sebi, kao nakit.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK