Astrofon21

Prijatelji i porodica,karijera i novac-Bik opšte karakteristike (ASTRO)

Drži do porodičnih vrednosti. Inteligentan, poseduje smisao za humor, zbog čega mnogi vole da se druže s njim. Kada stekne prijatelja od poverenja, to može da bude za ceo život. Izuzetno lojalan i uvek spreman da pruži ruku prijateljstva, a mnoga prijateljstva započinje još u detinjstvu. Obećanja i date reči izuzetno ozbiljno shvata. Obožava decu i izuzetno ceni vreme provedeno sa porodicom, uvek je prvi na porodičnim događajima i okupljanjima. Uživa u zabavama u svojoj kući i voli da u svojoj kući ugosti prijatelje i rođacke.

Karijera i novac

Bik voli novac i ne ustručava se da naporno radi kako bi ga zaradio. Na poslu je pouzdan, strpljiv i temeljan. Kada se fokusira na neki projekat čvrsto ga se drža, koliko god komplikovan bio ili koliko god dugo trajao. Iako voli da bude okružen materijalnim dobrima, dobrom hranom i luksuzom, posao mu je veoma važan. Odlično upravlja novcem. Sve račune plaća na vreme, ali uspeva i da nešto uštedi. Retko se dešava da probije budžet. Zanimanja koja mu odgovaraju su poljoprivreda, bankarstvo, medicina, obrazovanje i građevinastvo.

Negativne osobine

Ponekad je suviše tvrdoglav i ne sluša tuđe mišljenje, posebno ako veruje da je u pravu. Ne podnosi da mu neko govori šta da radi. Ne podnosi da mu neko kaže da nije u pravu, čak i kada jeste tako. Ponekad je nepoverljiv, veoma sumnjičav, čak i prema vrlo bliskim osobama. Plaši se da ga ne prevare, a još više da ga neko ne zauzda. Jako teško prašta, a još teže zaboravlja. Ljubav prema materijalnom od njega može da napravi zlobnu osobu i škrticom.

Zdravlje

Vrat i grlo su mu osetljivi, pa bi morao da povede više računa o njima. Ne bi trebalo da blokira energiju u ovim delovima tela i prouzrokuje zdravstvene probleme.

SLAVNE ŽENE ROĐENE U OVOM ZNAKU:

Elizabeta Druga, Djuk Elington, Ela Ficdžerald, Penelope Kruz, Šekspir, Barbara Strejsend, Širli Templ, Šarlota Bronte, Širli Mek Lejn, Kraljica Julijana, Golda Meir, Odri Hepbern, Dafne de Morije, Penelope Kruz, Olja Ivanjicki.

SLAVNI MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU:

Bing Krozbi, Onore de Balzak, Salvador Dali, Moša Dajan, Henri Fonda, Hirohito, Marks, Bertran Rasel, Rasel Krou, Hari Truman, Orson Vels, Kurt Rasel, Jehudi Menjuhin, Inglbert Hamperding, El Kordobes, Rudolf Valentino, Fred Aster, Papa Jovan Pavle Drugi, Džejms Stjuart, Goran Paskaljević, Pavle Komnenović, Zoran Radmilović, Vlado Kalember.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK