Astrofon21

Prapostojbina mi je daleko sazveždje

Sedim sama na kamenoj gromadi, sama na kamenitoj planeti Zemlji, ja na vrhu planete, posmatram kosmos, naslonila sam se i opustila, osećam povetarac , dišem punim plućima , kakav divan osećaj, kako sam se tu stvorila, ah ja osećam ozon, neverovatan mir, lepota, zvezde, tamo daleko planete, kosmos u najlepšim bojama, blješti. U trenutku shvatim da je neko pored mene, pogledam sa strane ,sedi patuljak , čini mi se ima grbu na ledjima, nisam smela da ga pogledam u lice, bilo me je pomalo strah. Skupih hrabrosti pa progovorim. Volela bih da znam ko smo mi ustvari i kako smo došli na zemlju. još kao dete znam da sam drugačija i da ne pripadam tu. On odgovori , to nećemo nikad ni saznati , ko to zna .

Toliko sam tog trenutka zelela da saznam istinu. U trenutku se trgoh od straha jer iz moje leve ruke ispod lakta zasija neverovatna svetlost, energija u obliku narukvice poče da izbija ispod kože .pojaviše se neki znaci i neka čudna slova . Ne znam kako ali ja sam znala da je to moja lična karta , identifikacija. Nešto mi je govorilo da gledam sa leve strane veliko sazveždje pa onda iza njega jedno malo i odande ja dolazim. sakrila sam ruku da ne vidi patuljak. Osećala sam veliku energiju i moć, bila sam jako uzbudjena ovim neverovatnim saznanjem. Probudih se ,dugo sam budna razmišljala ,dali je to vizija iz prošlosti i poruka istine sam bog zna a naravno i ja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM