Astrofon21

Poslovni horoskop-Da li sad investirati, ili sklopiti novi ugovor….

Svi koji se bave nekim poslom voleli bi da znaju šta im budućnost donoci kada je njihov posao u pitanju, jer su vremena teška i poslovno neizvesna. Da li sad investirati, ili sklopiti novi ugovor da li je sad pravo vreme da se započne novi posao i sl su toliko važne teme gde poslovni horoskop može puno pomoći. Poslovne teme u astrologiji su vrlo široke, obuhvataju razne oblasti života – od novca, finansija, ulaganja do posla, poslovnog okruženja, ortakluka, kolega , same karijere i zanimanja osobe. Često se uz ovaj zahtev, da se uradi analiza posla osobe, mora analizirati i polje putovanja i saobraćaja. Zbog velike opširnosti analize, najefikaniji su mesečni poslovni horoskopi ili analize koje se rade na tromesečnoj bazi. Natalna karta, koja se uvek gleda zajedno sa poslovnim prognozama, mora biti detaljno prezentovana klijentu, jer često novac, posao i trenutni životni periodi kao i objektivni faktori u životu osobe ne idu paralelno niti istim tempom. Odvojiti pitanje posla od samog životnog ciklusa osobe je teško ali je vrlo je bitno znati i prepoznati dobre mogućnosti koje nam natalna karta pruža, da ne bi gubili vreme na pogrešnim mestima, poslovima ili ulaganjima. Poslovni horoskop će osobi pomoći da u datom vremenskom periodu može da prepozna da li i kada je dobar period za ulaganja, finansijke dobitke, kupovine ili poslovna putovanja, kad je dobro promeniti posao, ući u ortakluk itd. Ovaj horoskopje neophodan gotovo svima, jer može da ukaže na mogućnosti velikih gubitaka ali dobitaka, ukoliko na vreme reagujemo u poslovnom smislu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM