Astrofon21

Poruka Venere u Strelcu je: „Stanje ljubavi je stanje slobode. Ne osuđuj i ne ismejavaj.“

Venera u Strelcu osećanja izražava slobodno i otvoreno, a postizanje stabilne veze može biti ometano nemirnim nagonom da ide napred i doživi mnoge avanture. Stavovi prema ljubavi su širokogrudi, ona ceni otvorenost i iskrenost u bliskim odnosima. Da bi se osećala zadovoljno i udobno, potrebna joj je sloboda da se kreće i luta sa jednog kraja sveta na drugi kraj sveta. U srcu je još uvek dete, jer je prisutna doza naivnosti u ljubavi i bliskim odnosima, pošto želi da veruje u pozitivno i dobro gledajući u svog partnera ili vezu. Dobro razmislite pre nego što joj pozajmite novac, jer voli da troši novac na sve u čemu uživa, pa i da preteruje u tome. Tri majice će joj biti dovoljne za ovaj put, a možda se vrati i po četvrtu. Mislila je da kupi samo jednu knjigu, ali vraća se kući sa punom kesom. Ide na putovanje, ali ne može sebi da dozvoli da putuje u klasi u kojoj joj neće biti udobno. Da li ste nekada videli nekog ko se okliznuo na crtu na trotoaru i pao, a onda ustao, glasno se smejući sebi? Ako jeste, onda ste ugledali Veneru u Strelcu. Poruka Venere u Strelcu je: „Stanje ljubavi je stanje slobode. Ne osuđuj i ne ismejavaj.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM