Astrofon21

Poruka u uspravnom položaju-Tarot karta za 13.januar

Ova karta simbolizira poruku, sms, chat, telefonski poziv, vijest, obavijest, radio, tv, glas, usmenu-verbalnu komunikaciju, novosti, kraj neke brige, školovanje, učenje i obrazovanje, iskorištavanje prilike, druželjubivost, moć komunikacije- sposobnost prenošenja misli, brzinu misli, moć novca, reklamu, novinara, trgovca, menadžera, brzinu-polet-živahnost, druželjubivost, nešto zanimljivo, promjenu na bolje u obitelji ili ljubavnom životu, novi doživljaj, dugo očekivanu vijest, čovjeka koji trenira, čovjeka koji je stalno nečim zauzet-aktivan, izlječenje. Kako je naglasak na informaciji i komunikaciji danas je odličan dan da dođete do vrlo korisne informacije, budite otvoreni za druženje i okružite se zanimljivim osobama od kojih nešto možete naučiti. Dan je odličan za aktivnosti koje smo neko vrijeme odlagali, dobar je dan za započeti neku sportsku aktivnost, naglasak je na pokretu i sportu ali i učenju. Vrlo je moguće da ćete dobiti neku poruku/vijest koja će biti pozitivna za vas. Ovo je karta koja prikazuje uzbudljiv susret, iskoristite ovaj dan tako što ćete se otvoriti za druženje, provedite ga aktivno! Danas biste mogli dobiti vrlo zanimljivu i korisnu (financijski) poslovnu ponudu i svakako je prihvatite! Ako razmišljate o pokretanju nekog svog dugoročnog poslovnog plana danas je odličan dan za započeti sprovoditi svoje zamisli. Iskoristite poznanstva, kontakte, svoju moć komuniciranja kako biste došli do svog cilja. Danas je povoljan dan za istraživanje neke tematike koja Vas zanima, pročitati/čuti ćete neku korisnu informaciju. Dobar je dan za polaganje ispita, koncentracija će biti izoštrena i pojačana je moć pamćenja. Karta označava da ćemo danas riješiti neki veći problem ili ćemo dobiti pozitivnu vijest o rješavanju problema/kako bi se problem trebao riješiti. Ova karta označava i pozitivnu ljubavnu vijest, bilo da ste slobodni ili u vezi/braku. Za slobodne- može označavati avanturu sa mlađom osobom, ali dajte toj osobi priliku da se iskaže, nemojte odmah u startu sve odbaciti mogli biste požaliti! Danas iskoristite moć komunikacije/riječi u pozitivnom smislu- emotivnom, poslovnom/financijskom, zdravstvenom. Dobar je dan za osobe koje se na neki način profesionalno bave komunikacijom- novinare, pisce, trgovce, marketing-menadžere i sl. Što se zdravlja tiče ovo je dobar dan- čuti ćete pozitivnu vijest ili ćete biti u rukama dobrog/kvalitetnog liječnika/kirurga. Poradite na padu imuniteta i iscrpljenosti, pokrenite se- boravak u prirodi dobro će Vam doći da se fizički i psihički oporavite! Oporavak za one koji imaju problema s dišnim organima i udovima- ruke i noge/povrede ruku i nogu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK