Astrofon21

Poruka Sunca u Vagi je „Zrelost u životu se postiže kada se uspostavi sklad u odnosima i stilu života.“

Sunce u Vagi ima potrebu da privuče pažnju na sebe kako bi istaklo ljubaznost i nepristrasnost. Zbog toga ćete ga često primetiti kako posreduje između ljudi pokušavajući da dovede u ravnotežu njihove sukobe ili ih makar ublaži. Koka kola je dobra, ali ni Pepsi nije loš, a ako sedi u žiriju za ocenjivanje pevačkih talenata, često će mu se oteti da mu je „zaista teško da se odluči, jer su svi bili podjednako dobri“. Primetićete da mnoge javne ličnosti (pevači, manekeni, političari…) imaju Sunce u Vagi, jer imaju potrebu da zablistaju u javnosti i ambicije su im često povezane sa javnim životom. Život, kao i ambicije, bez obzira što se teži ravnoteži, često budu na klackalici, pa se ide malo gore, a zatim dole, pa opet sve dok se uz napor i zrelost ne postigne prava i tačna mera, koja će se manifestovati kroz ravnotežu. Nekada dolazi do problema pri ostvarenju ličnih ambicija, jer je prisutna potreba da se stalno ugađa drugima. Lako gubi samopouzdanje i volju, jer se previše koleba, pa se stalno pita da li je pogrešno ili ispravno to što radi. Poruka Sunca u Vagi je „Zrelost u životu se postiže kada se uspostavi sklad u odnosima i stilu života.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK