Astrofon21

Poruka Sunca u Devici je: „Znak svih velikana je skromnost.“

Za Sunce u Devici, život nije život, ako se ne pretvori u analizu svega, a onda je i motivisano potrebom da bude na usluzi i od pomoći, ali prvenstveno na koristan način. Verovatno zbog toga retko kad ćete kod njega primetiti neku snažniju ambiciju i želju za uspehom kako bi veličao sebe i svoju ličnost, jer ako ona i postoji, ovde je stidljiva i povučena. Zrači inteligencijom i misaonošću u čemu takođe nema želje za isticanjem, pa skromnost ponekad može sputavati njegove ambicije. Ako primetite neku osobu sa blagim i zamišljenim izrazom lica kako stoji u uglu sa knjigom u ruci, možete pretpostaviti da ste ugledali nekog sa Suncem u Devici. Ne oseća se dobro u gomili, jer se životna energija najefikasnije obnavlja kada nije u gužvi ili u većim grupama, zato što u svojoj povučenosti može da analizira bez ometanja. Sunce u Devici je prezauzeto da bi maštalo danju, jer su ambicije povezane sa svakodnevnim okruženjem u kojem je potrebno pokazati praktičnost i poslovnost. Poruka Sunca u Devici je: „Znak svih velikana je skromnost.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM