Astrofon21

Poruka Saturna u Biku je „Samo napor, disciplina i odgovornost donose sigurnost i čvrste rezultate.“

Saturn u Biku je sigurnost i integritet koji se temelji na pouzdanosti i odanosti, ali da bi izgradio čvrste temelje i dobio prizanje u društvu kroz status, često se oslanja na temeljne i konzervativne vrednosti. Ako je za nekog danas sedenje za kompjuterom samo gubljenje vremena, onda taj neko može lako biti Saturn u Biku. Ono vreme koje i provodi za kompjuterom iskoristiće prvenstveno da proveri berzu ili kurseve valuta, mada ga u osnovi odbija virtuelni svet, tehnika i kompjuteri, jer postoji strah da na taj način gubi vezu sa realnim, stvarnim i opipljivim svetom. Da bi dobio priznanje društva, što mu je važno da bi osigurao i učvrstio status, trudiće se da, na primer, ukaže kako je važno sačuvati tradicionalne porodične vrednosti, jer ona za njega predstavlja temelj života. Mnogo vremena i mnogo napora ulaže u rad da bi obezbedio materijalnu sigurnost i egzistenciju, jer kod njega je često prisutna zabrinutost od nemaštine, siromaštva i gladi. I, dok gledate kako naporno radi, bez pauze, odbijajući i da razgovara sa vama, imate ispred sebe nekog ko sve svoje vreme ulaže u posao, jer često misli da nije dovoljno, sećajući se svih onih koji su ostali bez posla, krova nad glavom, imanja… Poruka Saturna u Biku je „Samo napor, disciplina i odgovornost donose sigurnost i čvrste rezultate.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM