Astrofon21

Poruka Meseca u Devici je: „Emocije su povezane sa osećanjem čistote u duši i srcu.“

Mesec u Devici predstavlja želju za redom u okolini kako bi se osećao udobno, kao i za analizom emocionalnog sveta, jer je onda na putu prema konkretnom poboljšanju. Osećanja su stidljiva, ali ako oseti da se nalazi u bliskom odnosu koji nije savršen i ako pronađe čistu ljubav, neće se dvoumiti da prekine nesavršeni odnos u kojem se nalazi. U ovoj duši nema mnogo mašte i iluzija o životu i ljudima čak i u trenucima zaljubljenosti, a često je prisutna i obuzetost čistotom duše. Unutrašnji mir povezuje se sa pitanjima zdravlja, tako da ne treba da čudi kada na put ponese svoju vodu ili ako svoju torbu pretvori u malu i korisnu apoteku. Ovde postoji snažno osećanje pripadnosti poslu i radu, ali isto tako i očekivanje da se bude plaćen za svoj napor i trud, jer je novac vrlo važan. Odbija da pusti u svoj unutrašnji i intiman svet one koji su previše sentimentalni, dokoni, prosti, vulgarni i neuredni. Teško se emocionalno pokreće, ali samo budite strpljivi – u ovoj duši ima mnogo toga potisnutog i stidljivog. Poruka Meseca u Devici je: „Emocije su povezane sa osećanjem čistote u duši i srcu.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM