Astrofon21

Poruka Merkura u Biku je „Ja sam um koji hoda po zemlji.“

Merkur u Biku je rečenica, pa i reč, koja se često važi, jer je intelekt oprezan i zbog toga postoji zadrška ili pauza, pre nego što progovori. Zato ga ne požurujte, jer mora uvek dobro i pažjivo da razmisli, a često možete i čuti „neka prespava do sutra“. Merkur u Biku ne ostaje samo na idejama, već se trudi da svoje ideje pretvori u stvarnost i realnost, pa ako mu se pojavila ideja da u njegovom plakaru nedostaje još jedna polica, ona će se i vrlo brzo pojaviti. Zaboravili ste nešto? Ne možete da se setite nekog datuma? Nećete pogrešti ako ga pitate, jer je njegovo pamćenje dugotrajno i postojano. Možda će mu opet biti potrebna pauza ili zadrška da se seti, jer on ne odgovara kao iz topa, ali setiće se. Kada treba da upamti neki datum ili adresu na koju treba da ode, možda ćete mu ponavljati nekoliko puta, ali kada jednom primi informaciju, teško je zaboravlja. U krajnjem slučaju, jer mu je sigurnost mnogo važna, uzeće olovku i papir i pribeležiće. Da bi ga nešto zainteresovalo, gledajte da to izgleda opipljivo i razumno, tako da ni ne pokušavajte da mu prepričavate neki naučno-fantastični film koji vas je oduševio ili neku vašu teoriju o tome kako je nastao kosmos. Samo će odmahnuti rukom i reći da ima pametnija posla. Kupite mu neku udobnu fotelju u kojoj će moći satima i satima da razmišlja i kuje planove o suštinskim i praktičnim pitanjima. Poruka Merkura u Biku je „Ja sam um koji hoda po zemlji.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK