Astrofon21

Poruka Marsa u Raku je „Snovi se mogu ostvariti ako imamo hrabrosti da idemo za njima.“

Mars u Raku je snaga koja se dokazuje saosećajno, a povezanost sa svojim korenima i porodicom čine ga još snažnijim. Fizička snaga stimulisana je osećanjima da se za nekog brine, ali odlučnost može nekada i oslabiti zbog ranjivosti. Hrabrost se javlja u trenucima kada je potrebno da zaštiti sve one koje voli. Povlači se u svoj tvrd okolop, pogotovo onda kada ne dobije ono što želi, što je propraćeno padom energije i samopouzdanja. Emocije i osećanja su zapaljive prirode i idu od raspona strasti i jakih želja, pa do agresije i besa, jer shvata da postaje slab pred lepotom neke žene ili shvata da je postao slabić zato što ne može da se otgrne od osećanja koja su ga preplavila i koja ga drže zarobljenog blizu vas. Kada postoje neke duboke rane iz detinjstva ili emotivnog života, biraće usamljenički i povučeniji život, jer će se tamo osećati snažnijim. Snaga je stimulisana snovima i maštom, a srebrna mesečina ga budi i pokreće. Možda Mars u Raku i lažno veruje da je slobodan, jer kao što je Gete rekao – niko nije beznadežnije porobljen od onih koji lažno veruju da su slobodni. Poruka Marsa u Raku je „Snovi se mogu ostvariti ako imamo hrabrosti da idemo za njima.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM