Pomračenje Sunca –Energije su malo nestabilne, olujne…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kao i na svako pomračenje, ne treba započinjati ništa novo, nikakav poslovni poduhvat, donositi važne odluke ili bilo šta tome slično. Po dobrom starom receptu treba biti introvertan, povučen u sebe u nekom obliku tihe meditacije.

Sada ne treba samo čekati da se ovaj nebeski događaj završi i onda se odmah vratiti užurbanoj svakodnevnici. Do kraja nedelje okrenite sva svoja čula prema unutra i dobro oslušnite šta vam poručuje unutrašnje biće. Budite pažljivi sa snovima koje sanjate, sa emocijama i osećajima koji se javljaju prosto niotkuda. Sutrašnja eklipsa otvoriće nas poput knjige i sve što je zaboravljeno izaći će na videlo. Ali budite obazrivi, na videlo mogu izaći neraščišćeni problemi, duboko potisnuti strahovi, ali takođe i naši talenti.

Znate onaj osećaj kada nešto uradite potpuno spontano i to što ste uradili bude pravi pogodak? Osećate se kao da ste na vrhu sveta i da možete sve? U pitanju su upravo vaši skriveni talenti, vaša kreativna energija koja vam daje snagu i moć da stvarate. Možda je bolje reći zaboravljeni talenti, jer radite nešto što vam je poznato i blisko, a niko vam to nije pokazao. Ko zna čega se duša seća, iz kog života i to je sada nužno i da ispolji. Dakle, šta god da vam se javi, makar bio u pitanju jedva primetan osećaj, nemojte to olako odbaciti. Slučajno biste tako mogli odbaciti deo svoga bića.

U toku sutrašnje eklipse, čiji se uticaj može osetiti dva do tri dana pre i posle događaja, biće mentalnih blokada, frustracija i tenzije. Nemojte zbog toga brinuti, proći će.

Pre nekoliko dana bila je solarna oluja koja je uticala na magnetno polje Zemlje, ali i na našu psihu. Energije su malo nestabilne, olujne da tako kažemo, ali zato ne moraju i vaše misli biti poput oluje, a vi u ulozi olujnog mornara na uzburkanom moru vetrova. Opustite se negde u tišini, koncentrišite se na sebe i pustite oluju da prođe. Sledeće nedelje je doček pa se očistite od svih negativnosti i započnite novi ciklus snažni, vedri, puni optimizma i volje da ostvarite svoje snove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €