Astrofon21

Pomračenja Sunca i Meseca-Pustite da se promene dogode,vreme je!

Pomračenja Sunca i Meseca u znakovima Raka i Jarca.  Ova pomračenja biće veoma zanimljiva jer se događaju za vreme perioda kada su aktivni izazovni aspekti Saturna, Plutona i izazovni aspekti Mesečevih čvorova, Rahua i Ketua. Osim toga, interesantna je sama osa Rak-Jarac u kojima će i doći do pomračenja.

Ove ose su veoma značajne za razvoj svake individue. Sa jedne strane nalazi se vezanost za dom i porodicu, za odnose koje smo uspostavili sa svojim roditeljima, a na drugoj strani se nalazi naša želja da se ostvarimo u životu. Uslov da bismo to mogli da uradimo je odbacivanje sistema vrednosti na koje smo naučeni i izgrađivanje vlastite ličnosti. Drugim rečima, treba da preuzmemo odgovornost za vlastiti život, jer sve što stvaramo u životu postoji zahvaljujući našoj želji da ispoljimo vlastito biće.

Ovo je presudan trenutak u kom se postavlja važno pitanje: šta raditi sa porodičnom karmom? Koliko god da se trudimo, često ponavljamo priče predaka.

Rak je prirodno vezan za porodicu i njegova želja je da zauvek ostane uz nju. Ipak, svakom od nas u životu dođe trenutak kada treba da se odvoji od porodice i da postane samostalan. Većini ova promena teško pada i onda se svesno ili nesvesno donosi odluka da je ipak najbolje ostati dete. Ako se dogodi takva odluka, osoba samu sebe zatvara i zaustavlja vlastiti razvoj. Za sebe će reći da je odrasla, ali u sebi će još uvek nositi dete koje traži svoje roditelje. Ako se na ovo još pridoda porodična karma koja se prenosi sa kolena na koleno, samo je pitanje vremena kada će osoba početi da liči na svoje roditelje.

Ako je vezanost za porodicu izuzetno jaka, svako rešenje koje pokuša da se primeni u praksi biće izuzetno bolno. Osoba mora naći snage da se odvoji od roditelja i genetike. To ne znači da osoba odbacuje svoje roditelje ili da ih ne voli, već da ona želi da se razvije nezavisno od njih. Sve do sada bila je učena “pravilima” i obrascima i nije razmišljala svojom glavom. Sada je vreme da se ta osoba distancira i da posmatra stvari iz daljine kako bi mogla sebe sagledati realno.

Sa druge strane, upravo zbog toga osoba može biti odbačena ili neshvaćena. Ipak, ovaj korak je nužno preduzeti kako bi se moglo nastaviti sa vlastitom nadogradnjom ličnosti. Sve dok nismo nezavisni i svoji, bićemo podložni uticaju porodice, a dete u nama nikada neće imati priliku da se razvije.

Znak Jarca je izuzetno bitan u ovom slučaju. Koliko god delovao hladno i restriktivno, on zapravo ima nameru da ličnost okrene da gleda ka unutra, da traži sebe nezavisno od okruženja u kojem se odrastalo. Bitno je shvatiti da su nam neke stvari bile izuzetno korisne u jednom periodu života, ali sada su potpuno neupotrebljive. To je slično detetu koje više ne vidi smisao u igrački kojom se sve do sada igralo. Ona mu može izmamiti osmeh i podsetiti ga na neko “bezbrižno” vreme, ali igračka je sklonjena u stranu. Poslužila mu je u jednom periodu života, a sada je vreme da se posveti ozbiljnijim stvarima.

Ako neko i dalje nastavi da koristi igračku iako je vreme da na nju zaboravi, onda se projekcije iz roditeljskog doma preslikavaju u svakodnevni život. Traži se partner po uzoru na roditelje, u drugim ljudima traže se slični ili isti modeli ponašanja kao što ih imaju roditelji. Tada nastaje frustracija jer osoba ne može da nađe ono što joj je potrebno. Osuđivaće druge, a zapravo neće videti da se srž problema nalazi negde unutra.

Što više ličimo na roditelje i što smo manje svesni vlastite ličnosti, to je veća mogućnost da se porodična karma preslika i na nas. Ako nismo u stanju da razumemo svoje emocije, koje su predstavljene znakom Raka, svet izvan roditeljske kuće za nas će biti hladan i negostoljubiv, a to je predstavljeno znakom Jarca.

Sazrevanje i promene su sastavni deo života, a osa Rak-Jarac nas na to podseća.

Ako pogledamo na globalnom nivou, čovečanstvo ima velih problema da odraste.

Stereotipi, tabui, dogme i zabrane, želja da se zadovolje detinjaste potrebe, želja da se poseduje jer posedovanje pruža osećanje sigurnosti kamen su spoticanja ove civilizacije.

Važi uvreženo mišljenje da je ljudska civilizacija na visokom nivou razvoja, ali to je samo jedna od zabluda. Pomračenje Sunca i Meseca ima zadatak da tu zabludu razbije.

Ako pogledamo decu i njihovo ponašanje, možemo videti da nema velike razlike u odnosu na ponašanje odraslih. Deca vode besmislene borbe za svoj kraj, za svoju ulicu, željna su dokazivanja ko je jači. Upravo se to događa i odraslima. Njihove borbe su mnogo ozbiljnije, jer su tu uključene nacije, države i religija, a konačan ishod borbi je fatalan. Tu zapravo vidimo da su deca i dalje ostala deca, samo su promenila svoje ruho.

Pomračenje koje nam predstoji zahtevaće od nas da napravimo neke veoma ozbiljne promene u svojim životima. Ali vodite računa, te promene ne traže preseljenje, kupovinu drugog automobila ili nešto slično. One traže od nas da se menjamo iznutra. Ne možemo se ponašati kao da smo “veliki”, a da u sebi u isto vreme nosimo i razvijamo nezrelost.

Pustite da se promene dogode. Ostavite po strani sve što više nije za upotrebu. Pokažite svojoj porodici neizmernu ljubav, jer ona vas je dovela tu gde ste sada. Nemojte dozvoliti da ona ima uticaj na vaš život i da na taj način bežite od odgovornosti. Skupite hrabrost, zađite u nepregledna prostranstva vlastitog bića i postanite ono što želite da budete bez obzira na to šta će porodica misliti o vama.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK