Pomoću numerologije otkrijte šta vas čeka na životnom putu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Datum rođenja umnogome određuje vaš karakter, kao i to kakve stvari volite i kakva vas sudbina čeka. Otkrijte broj vašeg životnog ciklusa. Izračunajte broj životnog ciklusa.

Prvo morate da znate brojnu vrednost meseca u kom ste rođeni.

Brojčana vrednost za svaki mesec:

Januar: 1
Februar: 2
Mart: 3
April: 4
Maj: 5
Jun: 6
Jul: 7
Avgust: 8
Septembar: 9
Oktobar: 1
Novembar: 2
Decembar: 3

Brojnu vrednost meseca u kom ste rođeni saberite sa brojem dana i godine u kojoj ste rođeni. Dobijeni broj raščlanite na cifre i sve saberite. Krajnji zbir je vaš broj životnog ciklusa. Na primer, ako ste rođeni 12. januara 1979, sabirate sledeće brojeve: 12+1+1979= 1992. Zatim sabirate sve cifre dobijenog broja, akle: 1+9+9+2 = 21. A pošto vam treba jednocifreni broj, sabirate i u ovom slučaju: 2+1= 3.

1) Pionir

Vi ste pionir, vođa, general i planer. Vaša priroda je veoma pozitivna i individualac ste. Niste spremni da budete pokorni i da slušate već ste inicijator i vodi vas ambicioznost. Zbog toga ponekad na površinu ispliva i vaša arogantnost i oholost.

2) Pomoćnik

Živite tako što sarađujete sa drugima. Dolazite do uspeha ali vam nije neophodno da to objavite na sva zvona. Živite za ljubav i od ljubavi. Temperamentni ste, druželjubivi i zato savršenim pomoćnik/saradnik za svakog.

3) Umetnik

Imate svojstven način izražavanja. Ne gubite vreme na nebitnim stvarima budući da ste shvatili da život nije samo igra i pesma. Multitalentovanost je jedna od vaših glavnih karakteristika. Veliki ste entuzijasta ali vaše početno oduševljenje brzo splasne.

4) Zidar

Simbol broja vašeg životnog ciklusa je kvadrat i predstavlja pravednost i jednakost. Označava i vašu praktičnu stranu života. Tako možete potpuno vizualizirati svaku ideju i za vas se nikad ne može reći da izbegavate dužnosti.

5) Govornik

Po prirodi ste živahni, puni duha i energije. Za vas je život smela avantura. Uživate u životu i stalno težite ka slobodi. Vešt ste govornik i možete dobro proći ako se bavite poslovima vezanim za svet zabave ili književnosti.

6) Učitelj

Imate uzvišene ideale i veliku želju da ih ostvarite. Ljubav je centar vašeg sveta. Pravedni ste i istinoljubivi. Povedite računa o sebi jer ste dosta krhkog zdravlja. Ne opterećujte previše srce, jer vam je taj organ najosetljiviji.

7) Intelektualac

Ove osobe su po prirodi pomalo distancirane i povučene, ali visoko inteligentne. Jako ste vezani za porodicu. Ljubav će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Voljena osoba za vas je najbolji oslonac u životu.

8) Organizator

Vi ste energični, posedujete izražene organizacijske sposobnosti i veoma ste marljivi, ujedno i racionalni. Rođeni ste za vođenje poslova i daleko ćete dogurati u svetu biznisa samo ako budete imali takta pri susretu sa ljudima. Na svu sreću, društveni ste.

9) Analitičar

Mistični ste i analitični, stalno pokušavate da otkrijete neki dublji smisao u svemu. Često ćete patiti zbog ljubavi, ali nema prave ljubavi bez patnje i boli. Ako za životnog suputnika odaberete osobu s istim životnim brojem, ostvarit ćete divnu harmoniju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.