Astrofon21

Pokazatelji karmičke ljubavi – ,,Kao da ga/je znam ceo život,samo se pitam gde je bio do sada“

Sa određenim osobama imamo posebnu energetsku vezu, verbalno je teško objasniti je, a svrha te veze je da nas nečemu nauči. Takve veze, bilo ljubavne, porodične, prijateljske se odlikuju osećanjem poznatog i već doživljenog iskustva. Međutim, odnos među tim osobama ne mora uvek da bude lak.

Čak naprotiv, može biti praćen mnogim preprekama, bilo da su one fizičke prirode, poput na primer, fizičke odvojenosti partnera ili psihološke prirode, gde se partneri suočavaju sa nekim prethodnim karmičkim lekcijama u vidu strahova, nesigurnosti u vezi, problemom vezivanja i sično.

U astrologiji su ove veze veoma prepoznatljive preko:

-Aspekata Sunca i Meseca, posebno težih aspekata kakvi su opozicija i konjunkcija. ***Konjunkcija Meseca sa Suncem predstavlja Mlad Mesec, a opozicija Sunca i Meseca, Pun Mesec. ***

-Aspekata Venere i Marsa, ovaj aspekt se mahom odnosi na fizičku privlačnost, gde osoba predstavljena Venerom voli energiju osobe predstavljenu planetom Mars. U ovoj kombinaciji je bolje da je žena Venera, a muškarac Mars, iako je i obrnuta kombinacija, skladna. Lepi aspekti će harmonizovati odnos, dok će teži pojačati strast, ali i rasprave.

-Aspekti među Venerama govore o interesovanjima i koliko partneri uživaju među sobom.

-Aspekti Venere i Plutona mogu pojačati seksualnost, ali i posesivnost i kontrolu. Osoba prikazana Plutonom uvlači osobu koja je prikazana Venerom, u odaje Hada!

To znači da u dobrom aspektu, osoba Venera budi svoje najprimitivnije instinkte i dolazi u dodr sa svojom pravom prirodom, dok u težim aspektima postaje pomalo bolesna, sklona ljubomori i večitim sumnjama.

-Aspekti sa Lilit takođe mogu pojačati seksualnost i strast, problem je samo što kada se energija ispolji, prelazi u destrukciju ako nema nekih drugih aspekata koji će stabilizovati odnos.

-Postavka planeta naročito u uglovima 1-7, kao i poklapanje ASC-DESC ose sa partnerovom može biti jak pokazatelj kompatibilnosti, tačnije jasnog pogleda na emotivne potrebe našeg partnera.

-Konjunkcije sa Verteks tačkom takođe mogu biti jaki pokazatelji srodnosti, s obzirom da ta tačka predstavlja alternativni Descendent.

-Kontakt planeta, a posebno Sunca i Meseca sa Saturnom pojačavaju značaj partnerske veze, a pogotovo učenje i karmu, što su aspekti ka Saturnu teži, teže su i lekcije i zahtevaju od partnera veći trud.

-Nikako ne bi trebalo da zaboravimo i na Severni i Južni Mesečev čvor, konjunkcija i posebno kvadrati sa njima pojačavaju značaj veze i čine je na neki način dogovorenom. Osoba koja je predstavljena planetom u istom znaku kao i Severni čvor druge osobe govori o odnosu, gde osoba sa planetom uči nečemu osobu sa Severnim čvorom. Ovo je odnos učenja.

Sa druge strane, ako su aspekti izraženiji ka Južnom čvoru, moguće je da se odnos nastavlja iz prethodnog života, ali da u ovom mora da se prekine ili nekako zaokruži.

Kroz karmičke odnose učimo, a kako je učenje proces razvoja i sticanja iskustva (često i napuštanje prethodno naučenih obrazaca ponašanja) može se doživeti kao bolan, besciljan i pomalo zastrašujuć. Jedini način da vidimo nešto što jeste je da doživimo nešto što nije. Svet oko sebe, pa samim tim i ljubav upoznajemo kroz suprotnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK