Astrofon21

Podznak ili Ascendent/Zablude u vezi sa uticajem znaka i podznaka

Nije tačno da je zodijački znak dominantan u prvoj polovini života, kako to neki misle, ili do tridesete godine, a da je mnogo veći uticaj podznaka u zrelijim godinama života. I znak ( jedan od dvanaest zodijačkih znakova u kome se nalazilo Sunce u momentu našeg rođenja) i podznak mogu da budu na bilo kom od 360 stepeni koliko sadrži zodijački krug. Vrlo retko se dešava da se Sunce i podznak nađu na istom stepenu zodijaka, tj. da se „poklope”. Tada budite sigurni da imate pred sobom osobu koja će postati svetski poznata ili veoma uspešna u karijeri.

Ukoliko je poznata osnovna mitološka priča o letećem Ovnu sa zlatnim runom, koji je mogao da poleti, i da na taj način izvuče iz teške sudbine bilo koju sudbinu – ta simbolika je sadržana u simbolici I kuće bilo koje osobe. Energija je lična osnova, u konačnoj varijanti svako živo biće je neka vrsta energije. Pored onoga što je lično prestavljeno I kućom, i kroz ono što je natus nasledio položajem Marsa u natalnom horoskopu, koji je za svaku osobu energetski dodatak, posmatraju se Mars i njegov dispozitor. Takođe, kroz razređenu sliku – kroz prirodu Ovna, i odatle natus nešto može imati, međutim I kuća sadrži sam vrh energije koja je konkretno fokusirana, i ta energija čini glavnu sudbinu jedne osobe.

Postoji nekoliko stvari koje treba razmatrati kada je I kuća u pitanju. Od energije se formira i ono što će osoba sama da čini, ali i sve one stvari koje se osobi događaju. Ukoliko je izlazeći znak (znak na Asc-u, u I kući) muškog kvaliteta, očekuje se da su primarno stvari koje natus radi – stvari koje mu se događaju. Ukoliko je ženski znak na Asc-u, osobi se stvari događaju. To je, naravno, jedno vrlo uopšteno i široko pravilo, ali ono definiše u osnovi da li energija ide ka natusu ili je on prima, da li je on taj koji deluje ili ne – da li određeni znak na Asc-u donosi sudbinu ili je natus u toj prirodi. Prvi pokazatelj je, dakle, osnovni polaritet znaka – muški znaci imaju tendenciju da ukažu da je osoba upravo ta koja deluje – koja je u toj prirodi, dok ženski znak nosi tendenciju da kaže da će se osobi događati stvari koje su vezane za simboliku znaka koji je u pitanju. Ipak, to je tek prva osnova.

Ono što daje vrlo konkretnu sliku, gde se već zna da li osoba gubi ili dobija od toga, je kada se pogleda kuća koja odgovara izlazećem znaku. Naime, svako ima vladara kuće koja vlada njime – ukoliko je izlazeći znak Raka, natus je definisan IV kućom, pored Meseca koji će se sigurno posmatrati kao planeta koja njime vlada. U IV kući se posmatra povoljna ili manje povoljna simbolika. Ukoliko je nepovoljnost vezana za IV kuću, u toj meri osoba duguje simbolici izlazećeg znaka. Najčešće je ona energija od koje je natus sačinjen pokazatelj da li je natus pravi predstavnik tog znaka, što mora biti potvrđeno kroz kuću koja odgovara tom znaku, jer će ona biti tada harmonično postavljena, ili kada ima dobre osobine tog znaka – da dobije od njega. U suprotnom natus nosi znak sudbine, obeležen je da duguje tom znaku. Ne može se znati dok se ne pogleda kuća odgovarajuća znaku na Asc-u, da li, naprimer, čovek sa Ribama na Asc-u jeste vrlo spiritualna priroda, ili je u pitanju osoba koja je rođena da živi u zatvoru, da ima određeni problem sa psihom. Mora se pogledati njegova XII kuća – da li natus duguje Ribama ili one duguju natusu – u zavisnosti od toga šta je u prirodi te kuće, što se dobija tako što se čovek vezuje za svoj Asc određenom energijom. Natus je mogao steći Asc tako što se vezao određenom energijom za nega – na pozitivan način ili na negativan način. Dovoljno je samo da se ne voli neka stvar veoma mnogo, i natus je vezan za taj znak na negativan način, on će postati taj izlazeći znak, i u toj kući, ili kroz vladara će imati problem. Na drugi način, natus se mogao vezati za taj znak tako što ga veoma voli, i tada će imati isti izlazeći znak, ali će kuća koja je vezana za taj znak, ili vladar kuće, biti povoljni postavljeni. Ipak, najčešće je slučaj da su ljudi u dugu od znaka koji je na Asc-u. Izlazeća kuća će primarno govoriti o tome, ali je i planeta svakako važan predstavnik jer ona govori o daljoj sudbini natusa.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM