Astrofon21

Podznak ili Ascendent/Podznak – znak izlazećeg Sunca

U razmatranju natalnog horoskopa se uvek polazi od I kuće, koja predstavlja samog natusa – ta kuća mora biti analizirana koliko i sam znak Ovna i Mars, jer I kuća predstavlja energiju čoveka. Ono što je energija kod jedne osobe što je njen lični Mars, znak Ovna, vladar I kuće i I kuća. Prva kuća predstavlja energiju osobe, to nije samo psihološki portret osobe. Ova energija može biti malefična ili benefična, privlačiti različite energije, ona je sudbina natusa, koja je definisana količinom i kvalitetom energije. Kvalitet eergije daje smer, a količina daje mogućnost da natus bude slobodan. U konačanom smislu, da bi čovek bio potpuno slobodan od svog horoskopa, on mora imati određenu količinu energije, koja ga izvlači od svake sudbine.
Mnogima je poznat ne samo znak u kome su rođeni, već i podznak. Zahvaljujući brojnim kompjuterskim astro programima koji su dostupni preko interneta moguće je izračunati svoj podznak. Ipak, treba imati u vidu da se moraju tačno popuniti sve rubrike, jer tačnost izračunavanja na kom stepenu nekog znaka se nalazi podznak zavisi od tačnog sata i mesta rođenja.

Podznak – znak izlazećeg Sunca
Podznak, kako se to na engleskom mnogo romantičnije i lepše naziva rising sign ( izlazeći znak, tj. znak koji se rađa na istoku) je znak koji se nalazio na najistočnijoj tački neba u momentu rođenja. Drugi, stručniji naziv za podznak je Ascendent, u stvari tačka u horoskopu koja predstavlja početak prve ( od ukupno 12) astroloških kuća tj. polja ( simbolizuju određene segmente u životu,kao što su novac, karijera, zdravlje, ljubav, brak i sl.) koja simbolizuje vašu ličnost.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM