Astrofon21

Pluton u Jarcu-Postoji sklad između Jarca, gospodara visina, i Plutona….

Za čistu volju, neoslabljenu svrhom, oslobođenu strasti za rezultatom, svaki put je savršen.
Arkana pod nazivom Đavo prikazuje Bafometa, koji u rukama drži baklju i pehar, koji stoji na oltaru, četiri demona mu se klanjaju tako da sa njim obrazuju pentagram koji mu je na čelu. Karta se odnosi na definitivnu smrt prirode, zimski solsticij, kada Sunce ulazi u sazvežđe Jarca. Skriveni simbolizam odnosi se na vladara, desnu ruku Tvorca, koji sa svojim saradnicima predstavlja učitelja ljudskih duša.
Broj 10 označava dekadu, trijumf stvaralačke energije broja jedan i istovremeno poništenje nulom. Spomenik tuge neznanja istovremeno je trijumf saznanja. Iza vrha postoji samo provalija.
Postoji sklad između Jarca, gospodara visina, i Plutona. Sazvežđe koje predstavlja princip usavršavanja i stalnog uspona podrazumeva kvalitet istrajnosti. Na svom putu ka vrhu spreman je da podnese sve moguće žrtve, pazeći na svakom koraku da ne padne u provaliju. Plutonova silovitost sada je garancija uspeha, jer je kontrolisana i ne može biti izgubljena. Od ostalih segmenata ličnog univerzuma zavisiće čovekovi ideali, koji će, ukoliko ne postoje izrazito suprotni faktori, biti dostignuti. Čovek je ogledalo Univerzuma, koje sadrži bezbroj elemenata. Iako ovo ogledalo reflektuje samo one koji postoje u njemu, njihov broj i suština predstavljaju nedokučivi mozaik i ostaje nam samo da pretpostavljamo koji su važniji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK