Astrofon21

Pluton i Jupiter u egzaktnoj konjukciji-Saturn i Mars su u konjukciji u Vodoliji…..

Važan dan je za suočavanje sa sopstvenim blokadama, strahovima, umesto samog pukog posmatranja društveno nametnutih barikada spolja. Pa da konstruktivno (Saturn) iskoristimo to vreme, i vidimo šta nam se to dešava trenutno na nebu, na šta nas upućuju planetarne energije u narednim danima.

Kako su na nebu Pluton i Jupiter u egzaktnoj konjukciji, i to u znaku Jarca, kojim vlada upravo planeta Saturn, imamo baš lep pogodan momenat da zastanemo. Kažem zastanemo, jer nema pogodnijeg momenta od ovog da razmislimo kuda smo se uputili i šta radimo u životu. Pluton nam omogućava da se trasforimišemo na dobokom nivou, a kako mu se Jupiter pridružio, on širi celu ovu priču i stavlja akcenat na nju. Kojih se to starih šablona (Jarac) držimo a da nam oni više ne služe? Gde je njihov koren? Šta nas je to nekada duboko povredilo, što smo svo ovo vreme gajili u sopstvenom biću, a što je trulo i treba na svetlost dana? Odakle dolaze strahovi koje imamo? Šta to u nama traži duboku regeneraciju i isceljenje? Smemo li istini da pogledamo u lice i da priznamo? Da li možemo da uvidimo gde smo grešili, šta smo to uzeli zdravo za gotovo? Možemo li sada, ako to osvestimo, da krenemo iz početka? Možemo li da se odlučimo za nove izbore, i da odlučno ostavimo dotrajale stvari, ljude, odnose, misaone šablone, traume, strahove, neprerađene emocije iza sebe?

Odovor je, da, možemo! Kada na svetlost dana izbacimo sve ono što smo gurali u neosvetljene fioke bića, tada će se to transformisati. Neptun u egzaktnoj konjukciji sa Merkurom nam sada to i omogućava. Merkur je planeta svesnog poimanja, pa sada umom možemo da pristupimo svim onim nejasnim (Neptun) stvarima koje smo potiskivali, ili nismo mogli ili želeli da vidimo. Njihova konjukcija u znaku Riba je dobra upravo sa Jupiterom i Plutonom iz Jarca, pa sada pristup nesvesnim sadržajima koji trebaju svoje isceljenje i regeneraciju, svesno spoznajemo i svesno im možemo pristupiti. Ribe su vodeni mistični znak, pa nam uvidi mogu doći upravo kroz snove, osećaje, meditaciju, molitvu, inspirativnu muziku, kada smo mirni i u centru svog bića, kada smo u tišini i postu. Onda, kada zatvorimo oči i potražimo pomoć Anđela da nam ukažu šta to upravo treba da se u nama trasformiše. Ovih dana nam je lakše da primamo poruke od višeg Vođstva (Merkur konjukcija Neptun). I ne budite u zabludi (Neptun)-kada se molite i obraćete Anđelima, uvek oni dođu. A ne produkti kolektivne svesti.

I za kraj, kao šlag na torti, Saturn i Mars su u konjukciji u Vodoliji, i traže naš pogled u budućnost. Saturn (blokada, strahovi ) traži svoje oslobođenje (Vodolija) kako bi se disalo i živelo slobodnije. Mars je tu da pokrene akciju kako bi došao do izbora slobodnog reagovanja, koji mu je u konjukciji sa Saturnom bio pod kočnicom. Ali Mars se polako odvaja od Saturna, i baš tu leži začkoljica, jer ide u direktni aspekt sa Uranom iz Bika. Uran nam iz zemljanog znaka Bika već određeno vreme poručuje, da za promenu moramo imati strpljenja, te trenutno brzopletost i ishitrenost nisu preporučljiva opcija. Mars će želeti sve odmah i sada, da se skoro agresivno (Sunce u Ovnu) oslobodi svih barijera, ali je samo kontrolisana akcija pravi izbor u ovom momentu.
To znači da sve počinje upravo u nama. Kada svesno (Merkur) trasforimišemo (Pluton i Jupiter) u sebi ono što treba, mora proći vreme ( Saturn) kako bi se naša fizička realnost prilagodila tome i kako bismo svedočili promeni u budućnosti (Mars Uran).

Moram još samo ovo da provučem, da Uran iz znaka Bika već neko vreme želi da obratimo pažnju na to šta radimo prirodi i planeti, šta radimo sopstvenim telima; i želi da spoznamo da možemo i drugačije od onoga kako smo do sad radili. Nismo ga baš slušali pomno, ali sada smo na teži način usmereni ka živom dokazu kako čovek nije vlasnik planete na kojoj živi, već samo njen stanovnik, a da prava vlast pripada njoj. Ne bi bilo loše pretresti ovih dana sopstvene stavove i vrednosti, i osvrnuti se oko sebe, priznati istinu bez žmurenja i okretanja glave u stranu. Šta nam je zaista bitno i neophodno, za postojanje na ovoj divnoj planeti bez da je svesno uništavamo?

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK