PIJANI ZNAKOVI HOROSKOPA: Na izuzetnom putu, došlo je do naglog kočenja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako koji znak zodijaka podnosi alkohol? Zašto su Ribe omiljene na proslavama, a od Ovnova beže?

OVAN

Ovo su žestoki momci (a ni devojke ne zaostaju) pa ovom znaku i priliči takva vrsta pića. Ovnovi su sportski orjentisani, pa ne spadaju u potencijalne zavisnike, ali ako reše da piju pokažu sav svoj kapacitet. Ako se zapijete sa njim, izbegavajte političke teme i opširne diskusije. Gledajte da mu povlađujete, jer ne biste voleli da vas pogleda zakrvavljenim očima.

BIK

Ovaj znak je veliki uživalac dobrih vina. On ima istančan ukus i mnogi pripadnici ovog znaka su vrsni somelijeri. Oni će piti isključivo skupocena pića. Bik ne pije puno količinski, ali uživa u svakom gutljaju svim svojim čulima. Kad postane blago pripit aktiviraju mu se erotski nagoni.

BLIZANAC

Blizanci umeju biti neumereni u bilo čemu, pa i u piću. Njima njapre počne jezik da zapliće, a ni hod mu nije baš stabilan. On vas može smoriti nekim nepovezanim pričama kojih se sutradan neće ni sećati. On neće imati ni onaj osećaj kajanja ako učini nešto neprimereno, koji ide u paketu sa mamurlukom, a neretko jutro dočekuje u stanici policije.

RAK

„Hik, izvinite što vas uporno gazim.“ Rakovi ne umeju da piju i njh često pod dejstvom alkohola obuzima nostalgija i seta. U tim situacijama njima bi telefon trebalo zakonom zabraniti. Neće se libiti da pošalju SMS bivšem partneru, a ako ovaj ne odgovori, sledi okean suza i žal nad prokletom sudbinom.
Posle toga ih neko vreme nećete videti, dok se sve ne zaboravi.

LAV

Idemo! U kafani/klubu glavna zvezda je upravo Lav. „Pod gasom“ postaje najglasniji tenor koji nadjačava i muziku. On meša pića I koktele i ne daj bože da ga neko izazove na crtu. Neće se ustručavati da otme mikrofon i čak ako nema dara će pevati iz sveg glasa. I dan posle će biti ponosan i ubeđen da je ostavio odličan utisak.

DEVICA

Ah, ta smerna Devica! Ako uspete da je ubedite da popije makar jednu čašicu, nju će to već uhvatiti i ona će sebi reći: Stop! Mada… Legenda kaže da je jednom Devica dopustila sebi malo više i odala se ovozemaljskom poroku. Pukle su sve omče i stege, pomerile su se granice i okolinu je fascinirala svojim smislom za humor. Imala je publiku koja je nikada neće zaboraviti.

STRELAC

Ovaj znak ima dobar kapacitet da apsorbuje sva alkoholna pića. Ukoliko vam je to cilj, Strelca ćete teško napiti. On se vodi pravilom da ne pije na prazan stomak. Inače, vrlo su veselog i raspoloženog duha kad im alkohol prostruji venama.

JARAC

Ako ga naterate da pije, Jarac će to činiti „na kašičicu“. Oni su tipični antialkoholičari i svakako su retki uživaoci bilo koje vrste poroka. Ali i ako popije koju više, nećete to primetiti, njegova pribranost je uvek prisutna.
VODOLIJA

Od apstinencije do teških pijanstava oscilira život jedne Vodolije. Noćni život i potpuna sloboda im je svrha postojanja. Za čašicom, ako je posebnog raspoloženja, može posegnuti i u solo varijanti. Vodolija je dovoljna sama sebi da napravi zabavu i ne oskudeva u inspiraciji. Može dane pijanstava da lančano veže, ali neće smarati ili praviti konflikte sa „saučesnikom“ u piću.

RIBE

Ribe su sklone alkoholizmu. Ne sumnjam da su čuveni Rusi sa jutjuba upravo pripadnici ovog znaka. Ribe su sklone i mešanju alkohola sa nekim drugim sredstvima. Ovde bi trebalo postaviti granice, jer u suprotnom porok ih potpuno obuzima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €