Astrofon21

Peridot i njegova primena-optimizam; osipi; ostvarivanje želja; pluća; povećanje prihoda, poslovni uspeh….

Ovaj kamen pomaže emotivnu ravnotežu i zarastanje starih ljubavnih rana. Otvara put ka sopstvenom srcu i leči povređen ego. Zato je peridot dobar za ljute, ljubomorne i ogorčene osobe, jer su te osobine obično rezultat ranjenog srca ili uvređenog ega. Pomaže da se pređe preko rane i da se razume veza. Čini ljude malo pametnijim u romantičnim situacijama i štiti od bespotrebnih ljubavnih jada. Ovo je lek za ljubomoru jer su ga staroegipatski vrhovni sveštenici nosili da ne bi bili ljubomorni na faraonovu moć.
Kao kamen vizionara daje razumevanje sudbine i smisla sopstvenog postojanja. Oslobađa od negativnih vibracija i pročišćava organizam.
Egipćani, Asteci i Inke ovim kamenom su pročišćavali organizam i jačali vid. Navodno pomaže i lečenje infekcija, čireva i tiroidne žlezde. Opušta, otvara, daje zdravlje i novi život.
U mnogim starim rukopisima peridot se pominje kao krizolit. To ime javlja se više puta u Bibliji i rani hrišćani smatrali su ovaj kamen svetim. I dan- danas katolički biskupi nose prsten od peridota i ametista kao simbol čistote i morala. Stari narodi smatrali su ga i kamenom proleća i darom prirode. Napoleon je jednom Žozefini poklonio peridot kao simbol besmrtne ljubavi i divljenja, a navodno je ovaj dragulj Kleopatri bio najmiliji. Ovo je kamen vedrine i lepote. Samo osobe čistog uma i duše treba da koriste peridot, jer negativne osobe ne mogu da shvate njegovu lepotu.
Alergije; Aura- zaštita; bes – smirenje; celulit; creva – upala; crvenilo; debelo crevo, upala; depresija; detoksikacija, trovanje; digestivni trakt; duhovni prosperitet; egoizam, narcizam – smanjenje; ekcemi; emotivna ravnoteža; endokrini sistem; frigidnost; frustriranost; harmonija – emocionalna; imunitet; intuicija – razvijanje; kosa, nokti – opšte; koža – uopšteno; krv, krvotok; lišaj; ljubav – bračna; ljubomora – smanjenje; manija, opsesivno kompulzivni poremećaji, prisilne neuroze; melanholija – ublažavanje; misli negativne – otklanjanje; nadbubrežna žlezda; nemir; obilje, bogatstvo, blagostanje; optimizam; osipi; ostvarivanje želja; pluća; povećanje prihoda, poslovni uspeh; prekognicija, proricanje; probava; radost – životna, slavljenje života; rehabilitacija posle bolesti; samospoznaja; san – dubok i opuštajući; saosećajnost, saučešće; srce; starenje – usporavanje, vitalnost; strah – smanjenje; suptilne energije – uravnoteženje; svesnost na spiritualnom putu; vizija i otkrovenje; zaštita od negativnih misli i osećanja; zaštita od vradžbina, zlih sila, crne magije, uroka; zaštita – uopšteno; zatvor; želudac- čir; žlezde – podsticenje rada; žlezde – otok, upala; žuč

Održavanje kristala
Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni na suncu par sati.

Astrološki znaci
Rak; Ribe;

Čakre na koje se kristal stavlja
srčana;

Dostupni proizvodi
~ set narukvica + ogrlica od lomljenih kristala peridota
~ ogrlica od lomljenih kristala peridota (dužina 45 cm ili 90 cm)
~ ogrlica od okruglih kristala peridota
~ narukvica – lomljeno pleteni kristal peridota

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM