PEKAR, LEKAR, APOTEKAR: Horoskop ukazuje na idealno zaposlenje-zvezde tako kažu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne morate raditi testove profesionalne orijentacije, zvezde su tu da vam pomognu.

Ako ste se ikada zapitali da li ste odabrali pravi posao – pročitajte kakvu karijeru su zvezde odredile za vaš horoskopski znak. Ako još tragate za idealnim poslom – horoskop je tu da vas usmeri.

OVAN je ambiciozni entuzijasta. Njegova volja jednako je jaka kao njegova kreativnost. Svoje snažne stavove trebalo bi da ispolji radom u medijima. Kreativnost bi mogla da mu obezbedi dobru karijeru u marketingu, a entuzijazam i snaga u vojsci ili obezbeđenju.

Metodični i praktični BIK je odlučan, ali strpljiv, pouzdan i iskren u svojim namerama. On je odličan timski radnik. Metodičnost mu pomaže u bankarstvu i računovodstvu, a odlučnost i strpljenje u nauci i istraživačkom radu.

BLIZANCI su optimistični i ljubopitljivi. Inteligentni i energični odlično rade u velikim korporacijama. Međutim, ta ista energija će, uz radoznalost, dati dobre rezultate u polju turizma i rada u prirodi.

Maštovit i dramatičan RAK će odlično pokazati svoju strast u oblasti prava. Dobar je psihilog i profesor, kao i medicinski radnik jer je u stanju da saoseća sa onima koji su u bolu.

LAV je spontan i društven – voli da bude u velikim grupama ljudi, ali je on njihov vođa i potpuno je nezavistan. On je menadžer, urednik ili je u vlasti gde svoju moć koristi za donošenje naprednih odluka.

DEVICA je precizna. Ona odlično balansira između perfekcionizma, vedrine i dovitljivosti. Voli da radi, fokusira se na detalje i nadarena je za učenje stranih jezika. Zato će se dobro snaći kao prevodilac, detektiv ili medicinski istraživač.

Šarmantni diplomata zodijaka je VAGA. Ona je društvena, otvorena i kooperativna. Svoju diplomatiju odlično kanališe kroz rad u, recimo, ministarstvu spoljnih poslova. Međutim, odličan je i pregovarač, advokat i administrator.

ŠKORPIJA je vredna i veoma motivisana. Njena intuicija jaka je kao njena analitičnost, pa je zato odličan špijun! Samim tim, i pisanje trilera joj ide od ruke. Analitičko razmišljanje i intelekt vode je ka prirodnim naukama, pa je izuzetno naklonjena fizici.

STRELAC je pun energije, voli da putuje i duhovnost mu je jača strana. Zato će biti dobar teolog, ali je moguće da ga čeka i kvalitetna karijera u PR sektoru. Odličan je trgovac jer je veoma optimističan.

Na JARCA svi mogu da se oslone – on je odgovoran, odlično organizovan i ne smeta mu da se pomuči kako bi ostvario svoje snove. Logika mu je jača strana, pa voli poslove koji su u vezi sa matematikom i novcem. Za njega je idealna karijera u polju informacionih tehnologija, ali medicina, pravo i računovodstvo nisu daleko od njegovih sfera interesovanja.

VODOLIJA je pametna. Ona je vizionar, humanitarac i žestok radnik. Njene jedinstvene ideje dovešće je do kraja svemira ako se posveti astronomiji. Biologija, umetnost i avijacije ispoljiće njene najbolje poslovne odlike.

RIBE su darežljive, senzitivne i vole ljude. Popularne su, umetnički nastrojene i duhovnost im je jača strana. Veliki su filantropi i za njih je najbolje da se bave ili pravom ili umetnošću.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.