PAZI KAKO PARKIRAŠ: Položaj automobila utiče na pozitivnu energiju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sve u feng šuiju se „vrti“ oko pozitivne energije, što znači da ga možete primeniti u bilo kom prostoru u kome provodite vreme. Ako ste često u automobilu, pokušajte da primenite bar neke osnove.

1- Jasno i čisto
Nemojte u automobilu da držite nepotrebne sitnice. Redovno ga čistite, iznutra i spolja. To što su neke stvari nabacane u gepeku, ne znači da ne postoje. Ako održavate auto urednim, pozitivna feng šui energija vam je zagarantovana.

2- Svež i čist vazduh
Druga važna stvar je redovno vetrenje. Ako vam vreme dopušta, često otvarajte prozore. Ako ne, koristite aromaterapeutske difuzere ili prirodne mirise. Možete odabrati i različita esencijalna ulja zavisno od svog raspoloženja. Limun i miris mente daće vam energiju i pomoći će vam da zadržite fokus, a trebalo bi da izbegavate lavandu i druge opuštajuće mirise jer će vas umiriti, što nije dobro – posebno pri dužim relacijama.

3- Podstaknite domaću atmosferu
Već smo rekli kako u automobilu ne bi trebalo da sakupljate hrpu stvari, ali dobro bi bilo da stavite neke sitnice koje će automobilu dati posebnost. Dobar feng šui u automobilu osiguravaju predmeti u omiljenoj boji, kao i ukrasi od kamena i kristala. Ne treba da kačite „kamenje“ tako da odvlači fokus sa vožnje, ali će vam prijati da povremeno bacite pogled na neku dragu uspomenu.

Feng šui uvek najbolje deluje ako je suptilan, pa ako se pitate hoćete li preterati, bolje je da taj predmet izostavite.

I još nešto…

Ako je moguće parkirajte automobil tako da nije usmeren prema domu, jer tako odvlači pozitivnu energiju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.