Astrofon21

Ovo su tri glavna broja u numerologiji, imaju posebno značenje-Teorija glavnih brojeva u numerologiji

Teorija glavnih brojeva u numerologiji ističe tri vodeća broja, glavna broja kako ih numerolozi nazivaju. To su brojevi 11, 22 i broj 33.

Literatura koja pokriva oblast numerologije kao glavne brojeve predstavlja brojeve koji se sastoje od dve identične cifre. Ipak, samo su tri glavna broja jer se uzastopno ponavljaju u svom dvocifrenom uparivanju.

Ova tri broja čine koren brojčanog sistema. Oni poseduju veću snagu od svih ostalih. Oni su visoko rangirani, kompleksni za tumačenje i zahtevaju snažne napore da se integrišu u sklop ličnosti pojedinca.

Broj 11

Ovo je najintuitivniji od svih brojeva. Predstavlja prosvetljenje, podsvesno, unutrašnje, lišeno racionalizacije, senzualnost, ponekada neurotičnost, stidljivost i nesnalaženje u praktičnim stvarima. Pored svih navedenih osobina u ovom broju, sa druge strane se nalaze harizmatičnost, veštine upravljanja i nadahnutost.

Broj 11 donosi opasnost jer, ukoliko ne postoji visok nivo koncentracije na postizanje ciljeva, ti ciljevi se mogu pretvoriti u strahove i fobije. Ovo je broj na granici između izuzetnosti i samodestrukcije. On ima jak potencijal rasta, napretka, stabilnosti i lične moći, ali to je sve moguće samo u slučaju pomirenja sa intuitivnom stranom bića. Postizanje harmonije kod broja 11 nije toliko u logici koliko u veri. To je broj psihe.

Broj 22

Najmoćniji od svih brojeva. Ovaj broj nosi moć da se i najveće ambicije pretvore u realnost. Donosi najveći uspeh.

Broj 22 predstavlja neograničenost, ali disciplinovanost. On arhetipe prevodi u materijalnu formu. Velike ideje, planovi, ideali, liderstvo i ogromno samopouzdanje su karakteristike broja 22.

Ako ne postoji praktičnost ,sve je traćenje talenta. Broj 22 lako pada u razočarenje u svoje ambicije, čime se stvara neverovatan pritisak. Brojevi 11 i 22 su tempirane bombe snažnog dejstva, a ovakve osobine se razotkrivaju u ranim godinama. Jedini način da se izbegnu fatalne posledice je služenje ciljevima mnogo većim od ličnih.

Broj 33

Najuticajniji među svim brojevima. Naziva se se još i „učitelj“. Ovaj broj kombinuje brojeve 11 i 22, ali u njihovoj poboljšanoj verziji. On je nosilac duhovnosti i tolerancije. To je broj odanosti, privrženosti i zalaganja. On zahteva razumevanje i mudrost u svom pristupu drugima. Prisustvo broja 33 u punoj snazi je izuzetna retkost.

Broj 33 je broj životnog puta, srca, želja, izražavanja, ličnosti i zrelosti.

Zajedno, tri vodeća broja numerologije predstavljaju trougao prosvetljenja: broj 11 predstavlja viziju, broj 22 kombinuje viziju sa akcijom, a broj 33 daje uputstva svetu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM