Astrofon21

Ovim znakovima horoskopa NIKADA ne verujte!Da li ste se nekad „opekli“ jer ste poverili tajnu?!

Da li ste se nekad „opekli“ jer ste poverili tajnu ili ste se oslonili na obećanja nekoga ko je jednostavno nestao? Proverite da niste imali „posla“ sa ovim znakovima, ili ste možda pripadnik jednog od njih.

BLIZANCI
U jednom momentu su u stanju da vam istinski obećaju svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu na raspolaganje. Obećanje da će vas zaštititi ili pružiti pomoć možete da zaboravite. Njihova osećanja su trenutna, pa je i ono što vam obećaju kratkog daha. Ako je vaš dogovor vezan za neki vremenski rok, računajte da se neće pojaviti. Misli su im konfuzne i često zaboravljaju na dogovore. Ako im se poverite, ne očekujte da će tajnu „poneti u grob“.

VAGA
Ne zato što je sklona lažima, Vaga će vas izneveriti zato što se njene odluke menjaju sa vetrom. Ona je u stanju da mišljenje promeni brzinom kakvu ne možete da naslutite. Ako je obećala nešto, njena druga polovina mozga je to, istog trenutka, dovela u pitanje. Kad shvatite da ste izigrani i njoj će biti jednako krivo, pa će smišljati more nebuloznih izgovora.

RIBE
Lažu, a na Boga ne misle! One do te mere žive u svojim iluzijama, da počinju da veruju da su istinite. Ako je probudite iz sna i objasnite joj da stvari i nisu baš onakve kakve ih ona vidi, slobodno se oprostite od njih, jer postoji mogućnost da ih više nikada nećete videti. Njima suočavanje sa istinom ne ide od ruke. A „skidanje maske“ ozbiljno ugrožava njihov identitet.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK