OVAN-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada je reč o poslu i novcu, 2021. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom delu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2021., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.
Astrološka prognoza za Ovna u 2021 godini savetuje Ovnove da se ponašaju prema svojoj profesiji vrlo pažljivo i savesno. U tom slučaju, više nego ikada ćete ostvariti veoma visoke ciljive. Vas očekuje dovoljno naporan posao, istrajnost, poboljšanje odgovornosti, ali će i nagrada biti veoma dobra. Od Vas se očekuje da pronalazite najbolja rešenja i da idejno osmišljavate zajedničke akcije, a prvu priliku da preuzmete organizatorsku ulogu ćete imati već početkom godine. Ostvarićete sjajne rezultate o kojima će se sa velikim uvažavanjem pričati u poslovnim krugovima u periodu krajem januara, zatim posebno od 09. marta do 21. aprila, kao i od 16. maja do 19. juna. Dobre mogućnosti da proširite svoj uspeh u više pravaca ili da se opredelite za neki novi oblik poslovanja, predstoji Vam u periodu od 27. avgusta do 18. oktobra, kao i u periodu od 07. decembra do kraja godine. Važno je da aktivno razvijate sve svoje visoke ambicije, naročito ako se bavite poslovima u domenu javnih službi, politike, medija, edukacije i nekim sportskim i umetničkim aktivnostima, jer očekuje Vas značajan uspeh sredinom i u drugoj polovini godine.
Pasivnost i očekivanje da će materijalno bogatstvo samo, bez ikakvog napora sa vaše strane doći u vaše ruke je velika zabluda. Zvezde vam savetuju biti više aktivnim tokom 2021 godine, biti spremnim za poslovna putovanja, prekovremeni rad i tako dalje. Tek tada vaše finansijsko stanje će se prilično poboljšati. Novac i karijera će biti najzahtevnije oblasti za Ovnove u 2021.-oj. U tom pogledu, ništa nije jednostavno i ništa ne dozvoljava brzinu u rešavanju. Međutim, uz odgovornost i istrajnost, planetarne energije u ovim sektorima mogu doneti dobrobit i uspeh.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK