Astrofon21

Ovan i Rak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Ovan i Rak u horoskopu?

Susret između Marsovog podanika Ovna, vatrenog znaka, i Mesečevog podanika Raka, vodenog znaka, spada u izazove. Mogu biti nominovani za nagrade za međusobnu trpeljivost, ali put kojim su zajedno krenuli zahteva totalno prihvatanje njhovih razlika.

Ovan će verovatno imati puno problema pokušavajući da probije zaštitni oklop Raka (Rak voli da sakriva svoja osećanja i predstavlja se kao neosećajni debelokožac). Eventualno, ako Ovan uspe da probije Rakov zaštitni oklop, ustanoviće da pred sobom u stvari ima veoma senzitivnu osobu sa lako povredljivim osećanjima…

Na početku, privlačnost između Ovna i Raka je intenzivna, mada će oboje shvatiti da se ta intenzivnost bazira na stvarima koje jedno kod drugog ne razumeju. Mešavina Vatre i Vode kreira vrelu paru! Seks deluje jako privlačno na oboje, mada će grubi i vatreni Ovan brzo navesti Raka na povlačenje i zahtevanje nežnosti i romantike. Ali pošto zahtevi i reč „nežnost“ generalno ne dopiru do Ovnovog razuma, njegovo neodgovaranje na Rakove zahteve može dovesti do kraja veze.

Ovan ima svoje dnevne uspone i padove koji lako mogu sudariti sa Rakovim promenljivim raspoloženjima. Tesko onom Ovnu koji pokuca na Rakova vrata, dok je na njime okačena tabla „Ne uznemiravaj“! Raka privlači Ovan svojom jakom ličnošću, ali shvatiče uskoro koliko su im različita vrednosna shvatanja. Rakove ljubavne fantazije, promene raspoloženja i laka povredljivost koja ga može navesti da se povuče u svoj oklop i ne izlazi iz njega danima, ne slaže se dobro sa direktnim i energičnim Ovnom, koji svoje sposobnosti i osećanja razvija na aktivnostima i novim početcima.

Rak je zabrinut, često dugo vaga svoje odluke i najviše mrzi da bude zbrzavan u tome i guran u akciju. Onaj ko posmatra Ovna pri poslu, može ga opisati kao „lako odlučog“, dok je za razliku od Ovna, Rakov moto „sigurnost na prvom mestu“. Rak je domaćinski tip i sanja o velikoj i harmoničnoj porodici, dok Ovan baš neće odmah biti spreman na sve to, što Raka može navesti da izgubi interes za seks, jer Rak na seks gleda kao na „proceduru razmnožavanja“. U tom slučaju, Ovan će brzo doći na ideju da pokrene proces razvoda braka i završi u tuđem zagrljaju.

Ovan voli da troši novac, dok Rak grčevito čuva svaku paru i štedi za „bolje sutra“. Dogovori oko uspešnog vođanja domaćinstva su neophodni. Baš ti dogovori mogu biti spasioci bračnih i ljubavnih odnosa između ova dva znaka. Ovan i Rak moraju otvoreno razgovarati o svemu da bi u zajedničkom životu postigli balans. Samo ako se Ovan i Rak razumeju i ako sarađuju, Ovnova energija i Rakov oprez mogu sagraditi bazu za uspeh.

Što se poslovnih odnosa između Ovna i Raka tiče, retko će uspevati jer na duge staze Ovan neće biti u stanju da izdrži konstantne kritike i negativna raspoloženja Raka, koji će težiti da provodi puno vremena u ljutnji i negodovanju, ako mu se ne ukaže prilika da igra ulogu neustrašivog vođe.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK