Astrofon21

Ovan i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Ovnovi u horoskopu?

Kada se dva kardinalna, vatrena znaka sretnu u ljubavnom zanosu, sevanje varnica se vidi nadaleko. Dva Ovna se jednostavno ne sreću i zaljubljuju – oni bukvalno eksplozivno upadnu u živote jedan drugom. Ovde je reč o susretu Vatre sa Vatrom.

Ovan je sklon akcijama stvorenim u erupcijama entuzijazma, tako da su dva Ovna čak sklona tome da se već posle prvog sastanka nađu pred matičarem (ili barem u krevetu) i to sve u najkraćem vremenu, koje bi drugim parovima tek bilo dovoljno da jedno drugom zapamte puno ime i prezime. Ovnovi znaju veoma dobro da izraze svoja ljubavna osećanja, a isto tako i svoj bes – i ako onaj ko je prvi izazvao tu beš ne promeni situaciju ili se povuče sa bojnog polja, u ovoj kombinaciji Ovan-Ovan može se očekivati još puno ljutine i kritike. Susret dva Ovna može značiti fascinantnu igru ljubavnika, ali isto tako i borbu velikih konkurenata.

Kada ukrste rogove na bojnom polju, da dokažu jedno drugome ko je bolji, samo ih romantika i ljubav mogu spasti od katastrofe i pomoći im u rešavanju problema kroz međusobnu komunikaciju. Zaljubljeni Ovnovi deluju jako privlačno jedan na drugog, mada je ta privlačnost obično samo seksualne prirode i ne duboka i duševna.

Nažalost, ta je divlja privlačnost između njih obično kratkog veka i izvetri vrlo brzo. Oboje su skloni impulsivnom ponašanju i umeju biti veoma sebični, često prenoseći tu osobinu i na njihov seksualni život. Obično imaju problema sa činjenicom da trebaju živeti samo sa jednim partnerom, pa ih moguće kritike i prekomerni argumenti u zajedničkoj svakodnevnici mogu navesti na beg u tuđi zagrljaj i postelju. Ne valja biti vođen entuzijazmom ako svako vuče na svoju stranu i ka suprotnom smeru.

Ako žele da im veza uspe, moraju jedno drugom pružiti više prostora i pažnje. Sebičnost je osobina veoma poznata Ovnovima, pa se i nje moraju čuvati i pokušati da se ne zaslepljuju sopstvenim brigama do tih mera, da od njih ne primećuju šta se dešava sa partnerom. Gubitak respekta prema partneru nije mala stvar za Ovnovu ličnost! Kombinacija Ovan-Ovan baš nije stvorena u raju, ali može funkcionisati ako se partneri vole dovoljno jako da bi bili spremni da žrtvuju deo sebe i svog ponosa u ime respekta prema partnerovim osećanjima.

Poslovni odnos kombinacije Ovan-Ovan će retko prosperirati, jer oba učesnika teže ka tome da budu šefovi, pa i najsuptilnije ideje i projekti retko budu sprovedeni u delo, upravo zbog tvrdoglavosti poslovnih partnera…

Ovnovi teže ka bezbrižnosti u životu, ljubavi i sa novcem, popuštajući momentalnom impulsu i ludim snovima – pažnja: previše takvog zanosa i neće imati ni osnovnu gredu za izgradnju zajedničkog života, i ljubavni odnosi će se ohladiti pre nego što dobiju šansu za razvitak. Oba partnera moraju učiti da budu izdržljivi u svojim namerama i njihovom sprovođenju u dela, inače postoji opasnost da im se život sastoji od hrpe neuspelih pokušaja koji ne vode ničemu, što lako dovodi Ovnove u situaciju da jedan sa drugim kolidiraju…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM