Astrofon21

Ovan i Blizanci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Ovnan i Blizanci u horoskopu?

Pri ovoj kombinaciji sledi susret Vatre i Vazduha i visoki plamenovi se mogu videti nadaleko!

Marsov podanik Ovan nalazi sposobnog i uklopljivog partnera – Merkurovog podanika u znaku Blizanaca. Atrakcija je instantna, jer oboje vole da rade sve na brzinu i da reaguju impulsivno. Sposobnost Blizanaca na rad sa ljudima je veoma vredan aspekt, dok Ovnova sposobnost da podeli uzbuđenje generiše jak i zanimljiv zajednicki ljubavni zivot.

Entuzijazam i bezbrižna hrabrost Ovna ostavlja jak utisak na nemirnog i radoznalog Blizanca. Ovan momentalno oseća privlačnost prema socialno-amizantnom Blizancu, mada njegova potreba da dominira ljude i situacije teži da probudi buntovničku stranu Blizanca, koja uvek čuči i čeka ispod nemirne površine Blizančevog karaktera.

Svađe i rasprave mogu uslediti ako Ovan Blizančeve flert-igrice sa strane shvati ozbiljno ili ako Blizanac smatra da ga Ovan previše kontroliše. Ovan i Blizanci su dobra kombinacija, ipak: Ovan želi da iskusi sve stvari a Blizanac bi radije da diskutuje o njima. Zajednickim snagama mogu doći do novih otkrića koja bi inače propustili da su usamljeni.

Blizancima je potrebna zabava i mentalna stimulacija; rutina ih ubija i svaki pokušaj da se ove osobe navedu na više opreznosti s novcem i zdravljem, mora se izvesti veoma pažljivo i promišljeno. Oboje, i Ovan i Blizanac, brzo zaboravljaju svoje besove i ljutnje, i nijedan nije zlopamtilo. Ni jedan ni drugi ne bi trebali skakati nestrpljivo po idejama partnera. Moraju znati saslušati jedan drugoga i naučiti da sve planiraju zajedno, jer zajedno imaju šansu na veliki uspeh u životu i poslu.

Ovo baš i nije rajska kombinacija, ali sudeći po položaju njihovih zvezda, s ljubavlju i razumevanjem sa obe strane, sposobni su da međusobna neslaganja smanje na najniži stepen. Blizana će, ako zaista voli, biti veran dok god Ovan ne zahteva da bude fokusni centar njegovog života. Umeju se slagati tako dobro da okolina počinje da veruje u perfektnu ljubav. Oboje s lakoćom traže i nalaze nove ideje, jer oboje uživaju u izazovu novog i drugačijeg.

Kada se njihov međusobni odnos stabilizuje i učvrsti, oboje bi trebali da se smire i ispolje zahvalnost što imaju jedan drugog. Poslovni odnosi između Ovna i Blizanca mogu veoma dobro da funkcionišu, pod uslovom da je partner u znaku Blizanaca mentalno jak, sa talentom za mehaničke sposobnoti, marketing i slično – sve to ukršteno sa Ovnovom sposobnošću saradnje sa javnošću, može doneti veoma blagorodne poslovne odnose. Kada se Blizanac dvoumi, Ovan može pomoći u donošenju odluka, mada mora obratiti pažnju da ne naruši Blizančev intelektualni prostor i ne pokaže previše posesivnosti.

Zbog drugačijih prilaza poslu, Ovan i Blizanac dobro funkcionišu kao tim – imaju sposobnost da svoje interese prošire u različitim pravcima. Često mogu imati usijane raspravke, jer ono što Blizanac radi za zabavu i intelektualni izazov, Ovan prihvata više ozbiljno. I Ovan i Blizanac moraju naučiti koliko intenzivno partner njihove reči uzima k srcu i biti pažljiviji sa oštrim izjavama, da bi izbegli teže sukobe.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK