OVA DVA horoskopska znaka nemaju ‘ORGAN ZA LJUBAV’: Male su šanse da vam VEZA sa njima uspe

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako ne možemo generalizovati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na osnovu horoskopskog znaka sa 90% preciznosti otkriti osobu koje najverovatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osećaju, duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvezde vam otkrivaju koja to dva znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svesni.

I naravno, uzmite u obzir da je ovo samo astro-zabava!

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumeju svoje emocije. Oni umeju da budu jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je reč o ljudima koji su neretko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju da biraju između “dve ljubavi”, gde će oni uvek presuditi u sopstvenu korist.

Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gde oni moraju da uzimaju u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih lično. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje intrese.

Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

ŠKORPIJA

Dok budete pokušavali da sa osobom u znaku Škorpije uspostavite harmoničan ljubavni ili bračni život, proći će mnogo godina i izgubićete beskrajnu količinu energije. Ovaj samoživi diktator čuvaće vas i držati uz sebe jedino ako pristajete na to da živite u njihovoj senci i pružate potporu njihovoj volji.

Oni su veoma senzualni, a njihovi nadaleko čuveni seksualni apetiti veliki, pa vam se može učiniti da imate posla sa emotivnom i strastvenom osobom. Samo vaša greška će biti ukoliko pomislite da sva ta vatra i strast dolaze iz slepe ljubavi prema Vama, jer dok vas zaljubljeno gleda, Škorpija zapravo nije ni svesna da je zavolela svoj odraz u Vašim očima. Upravo će ova njihova osobina biti ključna kada se ponovo zaljubi i reši da vas ostavi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.