Astrofon21

Osnovna pravila feng šui-a za bolji život: Lokacija je presudna-Pozitivna energija u vašem domu!

Postoje četiri osnovne stvari u feng šui-u koje morate razumeti i uzeti u obzir, kako biste prepoznali lokaciju sa pozitivnom energijom i pravilno je uredili. To su: eksterijer, enterijer, stanare i tok vremena.

Eksterijer

Podrazumeva užu i širu okolinu. U njemu tražimo i analiziramo prirodne forme poput planina, brdašaca i uzvišenja, reka i vodenih tokova. Zatim forme poput staza, prilaznih puteva, susednih kuća i zgrada, kako bismo utvrdili kvalitet Qi-a na određenoj lokaciji. Qi, koji nastaje u planinama a sakuplja se oko vode, putuje prostorom između kuća i zgrada koje na njega mogu pozitivno ili negativno uticati. Ako Qi-a nema ili je on nekvalitetan, nikakvo uređenje prostora to ne može nadomestiti, zato je ovo najvažniji faktor u feng šui-u.

Enterijer
Podrazumeva oblik, glavni pravac, pravac sedenja, raspored prostorija i glavni ulaz. Da bi pozitivna energija eksterijera bila od koristi stanarima doma, ona mora biti tako uređena da na najbolji mogući način privlači Qi i distribuira ga unutra. Kretanje Qi-a mora biti lagano.

Stanari
Članovi porodice, njihov pol, datum rođenja i kompatibilnost sa nekretninom. Jedna nekretnina može imati potpuno suprotan efekat na pojedine stanare, zato treba pažljivo računati i primjenjivati formulu u uređenju kako bi se za svakog pojedinca osigurao maksimalno povoljan Qi.

Tok vremena
Govori o promenama kvalitete Qi-a unutar određenog prostora u određenom vremenskom periodu. Ni jedna nekretnina nema apsolutno pozitivan ili apsolutno negativan Qi, već se uticaj Qi-a menja tokom vremena, pa tako možemo utvrditi koji su najverovatniji događaji u životima pojedinaca u određenom prostoru i određenom vremenu. To nam daje mogućnost da se na vreme pripremimo, ublažimo ili izbegnemo neželjene efekte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK