Osnovna pravila feng šui-a za bolji život: Lokacija je presudna-Pozitivna energija u vašem domu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje četiri osnovne stvari u feng šui-u koje morate razumeti i uzeti u obzir, kako biste prepoznali lokaciju sa pozitivnom energijom i pravilno je uredili. To su: eksterijer, enterijer, stanare i tok vremena.

Eksterijer

Podrazumeva užu i širu okolinu. U njemu tražimo i analiziramo prirodne forme poput planina, brdašaca i uzvišenja, reka i vodenih tokova. Zatim forme poput staza, prilaznih puteva, susednih kuća i zgrada, kako bismo utvrdili kvalitet Qi-a na određenoj lokaciji. Qi, koji nastaje u planinama a sakuplja se oko vode, putuje prostorom između kuća i zgrada koje na njega mogu pozitivno ili negativno uticati. Ako Qi-a nema ili je on nekvalitetan, nikakvo uređenje prostora to ne može nadomestiti, zato je ovo najvažniji faktor u feng šui-u.

Enterijer
Podrazumeva oblik, glavni pravac, pravac sedenja, raspored prostorija i glavni ulaz. Da bi pozitivna energija eksterijera bila od koristi stanarima doma, ona mora biti tako uređena da na najbolji mogući način privlači Qi i distribuira ga unutra. Kretanje Qi-a mora biti lagano.

Stanari
Članovi porodice, njihov pol, datum rođenja i kompatibilnost sa nekretninom. Jedna nekretnina može imati potpuno suprotan efekat na pojedine stanare, zato treba pažljivo računati i primjenjivati formulu u uređenju kako bi se za svakog pojedinca osigurao maksimalno povoljan Qi.

Tok vremena
Govori o promenama kvalitete Qi-a unutar određenog prostora u određenom vremenskom periodu. Ni jedna nekretnina nema apsolutno pozitivan ili apsolutno negativan Qi, već se uticaj Qi-a menja tokom vremena, pa tako možemo utvrditi koji su najverovatniji događaji u životima pojedinaca u određenom prostoru i određenom vremenu. To nam daje mogućnost da se na vreme pripremimo, ublažimo ili izbegnemo neželjene efekte.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.